han Magazín

Takýto je RITUÁL Čaputovej po príchode domov: Vitaj, prezuj sa a miláčik jej prinesie PAPUČE!

Slovenská prezidentka len málokedy odhalí niečo zo svojho súkromia. Teraz však spravila výnimku.

Ilustračný obrázok k článku Takýto je RITUÁL Čaputovej po príchode domov: Vitaj, prezuj sa a miláčik jej prinesie PAPUČE!
5
Galéria

Zuzana Čaputová je zavalená pracovnými povinnosťami, ale aj ona si nájde čas na oddych. Väčšinou sa o jej relaxovaní či dovolenke dozvieme zo sociálnych sietí. Po jej boku stojí Juraj Rizman, s ktorým absolvuje väčšinu voľných chvíľ.

Miláčik Leon

V rodine našej hlavy štátu má svoje miesto aj štvornohý pes Leon. Ten jej robí nielen radosť, ale aj príjemnú spoločnosť po návrate z práce domov. „Vitaj a prezuj sa.“ Toto je každodenný uvítací rituál nášho Leona. Prinesie papuču, potom druhú," opísala Čaputová na Instagrame.

„A áno, niekedy pokračuje aj s lodičkami, ktoré som si práve vyzula. Ešte to nemá dotiahnuté do dokonalosti… V každom prípade ho to nikto neučil, ale vie, ako veci fungujú,“ pokračovala prezidentka.

Politička tak dokazuje, že je typickou psíčkarkou. „Leon je skvelý spoločník. Bez ohľadu na starosti sveta alebo tie moje, víta ma v zaručene dobrej nálade a s nekonečnou radosťou. Určite to poznáte,“ zakončila milý status Zuzana Čaputová.

Ďalšie aktuálne témy

Čaputová a jej domáci maznák
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM