Magazín
Sezóna jahôd je v plnom prúde: Len takto si ich vychutnáte v chladničke NAJDLHŠIE
Aj vám akosi rýchlo hnijú? Pri správnom skladovaní vydržia dlhšie čerstvé.

Sladké skladovanie
Predĺžiť čerstvosť jahôd môžete aj cukrom. „Jahody umyte, osušte a potom posypte cukrom. Uchovávajte ich vo vzduchotesnej sklenenej nádobe alebo plastovom vrecku a uchovávajte v chladničke,“ píše City magazine.
Nejedzte ich priamo z chladničky, oberáte sa zbytočne o ich sladkosť. Je dôležité, aby jahody pred podávaním dosiahli izbovú teplotu, čo zvýrazní ich prirodzenú chuť. Informuje o tom Food and wine.
Tak čo, vyskúšate?
Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.
Foto: ilustračné
Mohlo by vás zaujímať:
Zdroj: Dnes24.sk