Rastislav Búgel Zo zahraničia

ZVRÁTENOSTI v pražskom metre: K žene si prisadol STARČEK, obnažil sa a... FUJ!

Vychudnutý starček si v pražskom metre prisadol k žene a začal masturbovať. Nejde o prvý takýto prípad, ktorého sa dopustil.

Ilustračný obrázok k článku ZVRÁTENOSTI v pražskom metre: K žene si prisadol STARČEK, obnažil sa a... FUJ!
Zdroj: Policie České republiky

Pražskí policajti pátrajú po neznámom mužovi, ktorý niekoľkokrát onanoval pred cestujúcimi v metre. Poznávacím znamením môže byť lebka, ktorú má vytetovanú na kolene.

Dva dni za sebou

„Neznámy muž na trase linky metra C sa dopustil hrubej neslušnosti tým, že pred ženami cestujúcimi v súprave masturboval a to hneď dva dni po sebe,“ informovala polícia.

Prvý skutok sa stal 7. júla okolo 19.00 večer medzi stanicami Chodov a Opatov.

Najprv na ňu žmurkol, potom…

„Hľadaný si prisadol k poškodenej, žmurkol na ňu, začal sa hladkať a potom sa obnažil a začal masturbovať. Žena sa jeho jednania zľakla a ihneď odišla z jeho blízkosti. Rovnakým spôsobom obťažoval ďalšiu ženu hneď nasledujúci deň v stanici Kobylisy, keď si jeho konanie a podobu poškodená stihla zaznamenať na mobilný telefón a potom ihneď zo súpravy vystúpila,“ opisujú muži zákona.

Už po ňom pátrali!

Policajti zaistili okrem mobilnej nahrávky aj kamerové záznamy z nástupišťa. Keď si ich pozreli, nemohli uveriť vlastným očiam.

Po rovnakom mužovi policajti pátrali už pred dvoma rokmi!

Vtedy sa ho však nepodarilo vypátrať. „Ide o veľmi chudého staršieho muža s šedivými vlasmi aj fúzmi a výrazným markantom je tetovanie v tvare lebky, ktoré má na kolene. Pokiaľ tohto muža na záznamoch spoznávate, alebo máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k jeho dolapeniu, volajte prosím linku 158,“ dodala polícia s tým, že ak ho chytia a usvedčia, hrozia mu dva roky za mrežami.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Policie České republiky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM