han Krimi

ZÚRIACI muž z kapoty auta má na krku obvinenie a je vo väzbe: Jeho register trestov je PLNÝ!

Pán je recidivista! Veď jeho register trestov je poriadne nabitý a po šialenej jazde na kapote auta po Bratislave bol umiestnený do tzv. preventívnej väzby.

Ilustračný obrázok k článku ZÚRIACI muž z kapoty auta má na krku obvinenie a je vo väzbe: Jeho register trestov je PLNÝ!
Zdroj: Facebook.com/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Video z Galvániho ulice v Bratislave s mužom čupiacim na kapote auta obletelo Slovensko. Písali sme o tom v TOMTO ČLÁNKU. Kým mnohí sa na tom zabávali, celý prípad má v rukách polícia.

Skončil vo väzbe

48-ročný muž z videa sa nedostal na slobodu ani po dvoch dňoch, ktoré strávil v policajnej cele. Ako informuje portál noviny.sk, sudca okresného súdu v bratislavskom Ružinove sa totiž stotožnil s príslušníkmi polície, ktorí žiadali ďalšiu väzbu. „Obával sa, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať a tak ho umiestnil do tzv. preventívnej väzby,“ uviedli na spomínanom webe.

„Už v minulosti bol deväť krát súdne trestaný. Väčšinou išlo o majetkovú trestnú činnosť. Po včerajšej jazde má na krku ďalšie 4 trestné činy,“ píše portál noviny.sk.

Čo sa stalo?

Muž mal najprv vyčíňať v obchodnom centre, kde mal zaútočiť aj na svoju 37-ročnú priateľku. „Na parkovisku odlomil na vozidle obidve spätné zrkadlá, poškodiť predný stierač a kopať do karosérie s výhražnými slovami adresovanými žene sediacej vo vozidle. Tá sa v obave o svoj život rozhodla na vozidle z parkoviska odísť,“ informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto mal 48-ročný muž naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o jej život,“ uviedli ešte policajti.

Dnes pred príchodom na súd bol pokojný a odmietal, že napadol priateľku a takisto odmietal, že bol agresívny. „Ona vraví všeličo. Nie, neudrel som ju,“ vyhlásil muž, o čom informuje portál noviny.sk.

Výber z aktuálnych tém:

Aká krajina, také GTA Pridávali sme už kadečo, ale toto je zatiaľ asi najbizarnejšie v celej histórii Zomri. Dnes Galvániho cca 16:05. Polícia Slovenskej republiky niečo pre vás (od fanúšika)

Posted by Zomri on Friday, March 3, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM