Ľubomír Hudačko Politika

Žijú vôbec na Slovensku? Remišová nevie výšku DPH, Kollár cenu masla a Tomáš mlieka!

Koľko stojí mlieko? Na jednoduchú otázku bizarná odpoveď. Takú predviedol poslanec Erik Tomáš (Hlas-SD), ktorý od Igora Matoviča hneď schytal kritiku.

Ilustračný obrázok k článku Žijú vôbec na Slovensku? Remišová nevie výšku DPH, Kollár cenu masla a Tomáš mlieka!
Zdroj: TASR/Roman Hanc, TASR/Jakub Kotian

Erikovi Tomášovi sa smeje celé Slovensko, jedno mlieko stojí podľa neho 3 až 4 eurá. Neuveriteľne zlý prehľad o cenách predviedol v v markizáckej politickej relácii Na telo. A Igor Matovič, ktorý donedávna sedel na stoličke ministra financií, si na ňom zgustol!

Nie je však v tom úplne sám. Taká Veronika Remišová pred časom nevedela ani opakovane správne povedať výšku DPH na Slovensku a Boris Kollár nevedel povedať cenu masla vôbec.

Už sú traja

Zatiaľ čo Slováci nespokojne sledujú, ako stúpajú ceny základných potravín, pohonných hmôt a ďalších produktov, politik nevie, koľko stojí najznámejší výrobok. Erik Tomáš sa tak zaradil do spoločnosti predstaviteľov štátu, ktorým prehľad o základných cenách robí značný problém.

Poslanec okamžite schytal kritiku od prísediaceho Igora Matoviča, ktorý si ho potom vychutnal aj v statuse na sociálnej sieti.

„Včera poskok Pellegríniho Erik Tomáš na otázku diváka, či má aspoň šajnu, koľko stojí v obchode liter mlieka, zadrel, že 3–4 eurá. Nádherne tak v priamom prenose dokázal, že tí skorumpovaní zlodeji z Ružovučkého Smeru nemajú ani šajn o živote obyčajných ľudí. Každého človeka, čo žije z poctivo zarobených peňazí, zaujíma, čo za čo platí. Ale ak máte nakradnuté, taká “maličkosť” ich už zrejme nezaujíma,“ reagoval Matovič na facebooku.

archívne foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM