Magazín Lifestyle

Žena PREROBILA kuchyňu na nepoznanie: VIETE, koľko minula? Nepotrebovala ani 60 eur

Šikovná! Reč je o žene, ktorá si sama prerobila kuchyňu za menej ako 60 eur a prezradila ako.

Ilustračný obrázok k článku Žena PREROBILA kuchyňu na nepoznanie: VIETE, koľko minula? Nepotrebovala ani 60 eur
Zdroj: TikTok/Chantellesaundersx

Obmedzený rozpočet

Volá sa Chantelle. Čaká prírastok a rozhodla sa zveľadiť svoju kuchyňu. Na tom by nebolo nič zvláštne, ale išla do toho s veľmi obmedzeným rozpočtom. Presnejšie, neminula viac ako 50 libier (približne 56 eur).

Celá kuchyňa jej samotnej prišla ako „zhnitá“. Rozbité kachličky, chýbajúce kachličky, páchnuce skrinky… A tak sa pustila do práce.

Interesantný výsledok

Zábery kuchyne pred a po zdieľala na svojom TikTok účte a zožala za to neuveriteľný úspech. Veď posúďte sami. Takáto zmena za menej ako 50 libier?

Čo všetko vlastne Chantelle urobila so svojou kuchyňou? Začala maľovaním, kúpila lacné žalúzie, oblepila novou fóliou pracovnú dosku a zadné dvere zase bielym vinylom.

Pustila sa tiež do škárovania obkladov a napokon sa rozhodla objednať si nálepky na samotné obklady. S tým, ako zafungovali nálepky bola natoľko spokojná, že sa rozhodla oblepiť bielymi fóliami aj skrinky a dať im tak nový čistý šat.

Článok pokračuje pod fotografiou.

More reakcií

Po zverejnení videa na sociálnej sieti komentáre na seba nenechali dlho čakať. Azda najčastejšie opakujúcim sa slovíčkom je wow a to hovorí za všetko. A potom ešte: odkiaľ máš toto? a kde si zohnala toto?…

„Prídeš mi urobiť kuchyňu,“ s dávkou humoru si rozkázala jedna z komentujúcich.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM