Krimi

Záhadné ZMIZNUTIE krásnej Terezky: Zostala po nej len bunda a mobil, kde môže byť?

Posledné stopy tínedžerky vedú po Bratislave. Po osemnásťročnej študentke sa zľahla zem.

Ilustračný obrázok k článku Záhadné ZMIZNUTIE krásnej Terezky: Zostala po nej len bunda a mobil, kde môže byť?
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní 18-ročnej Terézie Macalíkovej pochádzajúcej z okresu Topoľčany. Naposledy ju videl priateľ na Osuského ulici v Bratislave 28. januára. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Dievča doposiaľ o sebe nepodalo žiadnu správu. Macalíková má chudú postavu, meria 160 centimetrov, má dlhé ryšavé kučeravé vlasy, modro-zelené oči a pehy na tvári.

Naposledy mala oblečené čierne tepláky s malým logom Nike na stehne, čiernu mikinu bez kapucne a obuté biele snehule s bielou kožušinou a bielymi šnúrkami. Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografii môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti bratislavskej polície.

Podľa portálu Pluska dievča naposledy komunikovalo so svojím priateľom. Rozdelili sa vraj po hádke. „Nekomunikovala asi pol hodiny a potom mi napísala s tým, že je na Starom moste. Ja som tam šiel a našiel som tam jej bundu aj telefón, ona tam však už nebola,“ cituje Pluska priateľa nezvestnej tínedžerky s tým, že v Bratislave u neho bola na návšteve.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

POMÔŽTE NÁM PRI PÁTRANÍ PO NEZVESTNEJ TERÉZII Policajti piateho bratislavského okresu sa obracajú na verejnosť so...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, January 30, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM