han Politika

Nečakané ROŠÁDY v Smere! Fico neprišiel debatovať s Remišovou: PREČO ho nahradil Blaha?

V nedeľu tesne popoludní sa televízni diváci tešili na diskusnú reláciu Na telo, ktorej sa mal zúčastniť aj Robert Fico (Smer-SD). Všetko je však inak!

Ilustračný obrázok k článku Nečakané ROŠÁDY v Smere! Fico neprišiel debatovať s Remišovou: PREČO ho nahradil Blaha?
3
Galéria

Politická relácia TV Markíza Na telo, ktorú moderuje Michal Kovačič, sa mala niesť v znamení debaty bývalého premiéra Roberta Fica s vicepremiérkou a predsedníčkou Za ľudí Veronikou Remišovou.

Na poslednú chvíľu prišlo k zmene. Avizoval to samotný predseda Smeru-SD na svojom Facebooku.

Na poslednú chvíľu tak poslali náhradníka a do relácie prišiel Ľuboš Blaha. Ako na úvod povedal moderátor, Fico sa do relácie nezapojí ani cez videohovor. Veronika Remišová najprv odmietla debatovať s Blahom, pretože podľa nej šíri konšpirácie, neskôr však súhlasila. Podľa Blahu je jeho účasť na poslednú chvíľu, ale „aspoň bude s Remišovou veselo“.

Čo sa stalo?

Robert Fico na sociálnej sieti napísal status o tom, že ho trápi infekčné ochorenie. „Z dnešnej účasti v diskusnej relácii Na telo som sa musel ospravedlniť. Mám silné príznaky infekčného ochorenia a musím absolvovať test,“ napísal líder Smeru.

To, či išlo o koronavírus alebo má Fico zdravotné problémy iného charakteru, nie je zatiaľ jasné.

Keďže sa v príbehu Roberta Fica na Facebooku tri hodiny pred začiatkom relácie objavil príspevok, aby na to ľudia nezabudli, ale neskôr vydal takéto stanovisko, nie je vylúčené, že môže ísť o niečo vážnejšie.

„Vedenie SMERU- SD vynakladá maximálne úsilie na zabezpečenie účasti relevantného diskutujúceho. Ďakujem za porozumenie,“ uvádza sa v závere statusu.

Oddych s rodinou

Vicepremiérka si sobotu užila v spoločnosti svojich najbližších. „Príroda na Slovensku je krásna aj v daždi. Dnes to bol ešte oddych s rodinou, zajtra ma čaká duel s Robertom Ficom. Držte palce a krásny víkend prajem,“ zdieľala Remišová status na Facebooku deň pred reláciou. To ešte nevedela, že sa Robert Fico s debaty ospravedlní.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Ako Fico zrušil pozvanie do relácie Na telo
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM