VOCH Správy

Za správne heslo 100-tisíc eur? Lotéria ešte nezačala, Slováci už ZÚRIA na podmienky hry

Nečakanou podmienkou očkovacej lotérie je, že výherca musí dvihnúť do 20 sekúnd, inak o prémiovú výhru automaticky prichádza.

Ilustračný obrázok k článku Za správne heslo 100-tisíc eur? Lotéria ešte nezačala, Slováci už ZÚRIA na podmienky hry
8
Galéria

Od nedele 1. 8. 2021 je možné prihlásiť sa do očkovacej lotérie na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk. Pokiaľ totiž chcete vyhrať, štát vás nezaradí do žrebovania automaticky, ale musíte sa zaregistrovať.

Musíte sledovať reláciu

Najmenšia suma na výhru je 1 000 eur, najvyššia 100-tisíc eur, ktorá sa však môže naakumulovať na 500-tisíc eur. Pre 100-tisícovú výhru človek bude musieť sledovať reláciu a podľa vzoru iných súťaží povedať po zavolaní zo štúdia heslo.

Ministerstvo financií SR zverejnilo na svojej stránke, ako bude prebiehať žrebovanie o očkovaciu prémiu.

Počas vysielania v priebehu pracovných dní budú na televíznych obrazovkách RTVS zverejnení víťazi týždenných výhier. V nedeľu bude v priamom prenose na obrazovkách RTVS veľké žrebovanie prémiových výhier a super prémií.

Nečakané pravidlo

Celý systém bude fungovať na princípe televízneho žrebovania. Štartovacím dňom má byť 15. august a následne sa každý týždeň bude žrebovať o výhry.

Zo štatútu lotérie vyplýva, že celkovo sa hrá o štyri rôzne typy výhier. Dve menšie z nich – 1 000 a 10-tisíc eur sa budú žrebovať v pracovné dni na Jednotke. Prémiová výhra 100-tisíc eur sa bude žrebovať v nedeľu, pričom tých sa rozdá týždenne päť.

Moderátor síce vyžrebuje výhercu, avšak ten sumu nezíska automaticky. Zo štúdia mu totiž budú volať v priamom prenose a vyžrebovaný človek bude mať 20 sekúnd na to, aby zdvihol a povedal výherné heslo.

To zaznie v relácii. Ak sa tak nestane, zostáva mu namiesto prémiovej výhry len 1 000 eur.

Ak máte otázky o očkovacej lotérii, môžete ich položiť aj priamo na stránke finančnej správy prostredníctvom formulára.

Najväčšia fraška!

Na sociálnej sieti ministerstva financií sa rozpútali nahnevané diskusie. Zaočkovaní nechápu podmienky hesla pre zisk prémiovej výhra. Hnevá ich systém súťaže, proces registrácie a majú v tom zmätok.

„A o koľkej bude to žrebovanie? Po správach? A vraj treba vedieť aj nejaké heslo, to kde sa dá nájsť? Či len stačí zdvihnúť telefón?,“ nechápe Daniel.

„Najväčšia fraška v histórii, z očkovania urobiť Teleráno…,“ smeje sa na podmienkach Mirka.

,,Za ten formulár a cely proces sa môžete tak hanbiť,„ rozčuľuje sa Peter priamo na sociálnej sieti ministerstva. ,,O celej dementnej filozofii pozerania RTVS a dementného hesla pomlčím lebo toto dokáže vymyslieť naozaj len Matovič…“

„S radosťou prenecháme. Sme "zavakcinovaní“ kvôli sebe a nie kvôli prémii," píše Boris, ktorý si neláme hlavu nad očkovacou lotériou.

,,Super nápad, pán Matovič! Konečne tu niekto rozmýšľa a myslí na naše zdravie. Ste jediný, kto patrí do vlády," reagovala pani Anna.

Článok pokračuje pod príspevkom.

OBROVSKÝ ZÁUJEM O OČKOVACIU PRÉMIU O očkovaciu prémiu sa do dnešného rána prihlásili desaťtisíce ľudí. Prvý nápor...

Posted by Ministerstvo financií SR on Monday, August 2, 2021

Viac na tému očkovania

Zaregistrovali sme sa

Do očkovacej lotérie sme sa zaregistrovali aj my. Po vyplnení údajov (meno, priezvisko, adresa, smerové číslo, mail, číslo účtu, rodné číslo) očkovanej osoby vás systém niekoľkokrát vyzve ku kontrole údajov a následnej opätovnej kontrole, že „nie ste robot“.

Na záver sa po úspešnej registrácii objaví na obrazovke: ĎAKUJEME. Vaša registrácia do žrebovania o očkovaciu prémiu a sprostredkovateľský bonus bola prijatá. Po overení údajov Vám do 14 dní príde potvrdzujúca SMS a email.

Do niekoľkých minút nám prišiel aj email. Celý fotopostup si pozrite nižšie v priloženej galérii.

Ilustračné foto

FOTO postup registrácie do očkovacej lotérie
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM