Magazín

Z upratovačky vplyvná MILIONÁRKA: Kto je Svetlana, ktorá mala Putinovi tajne porodiť dieťa?

Ako sa z bývalej upratovačky stala bohatá a vplyvná žena? Svetlana Krivonogičová toho vo svojom veku stihla viac ako dosť.

Ilustračný obrázok k článku Z upratovačky vplyvná MILIONÁRKA: Kto je Svetlana, ktorá mala Putinovi tajne porodiť dieťa?
3
Galéria
Zdroj: Reprofoto/maski-proekt.media , TASR/Michal Svítok

Svetlana pracovala ako upratovačka, ale veľmi rýchlo sa vyšvihla na úspešnú podnikateľku. Niektorí sa domnievajú, že v tom má prsty sám Vladimir Vladimirovič Putin. Tvrdí to aj investigatívny projekt maski-proekt.media, ktorý priniesol hneď niekoľko zaujímavých informácií. Tie stačili na to, aby sa jeho tvorcovia stali pre Kremeľ nepohodlnými.

Od detstva obklopená podsvetím

Svetlana Krivonogičová sa stala veľmi rýchlo úspešnou ženou, a to napriek tomu, že bola podľa maski-proekt.media v detstve obklopená kriminálnym podsvetím.

Jej matka sa v Petrohrade venovala renovácii bytov a otec „pil a zomrel pomerne mladý.“ „Mala veľmi jednoduché detstvo,“ spomína anonymne pre tamojší portál jeden z priateľov rodiny Krivonogičových.

Na škole o nej nevedeli

Mladá žena získala po maturite miesto upratovačky v jednom z obchodov, neskôr vyštudovala vysokú školu ekonomickú a finančnú na katedre medzinárodných ekonomických vzťahov. Investigatívni novinári a reportéri sa preto obrátili na jej bývalých spolužiakov. Tí však Svetlanu nepoznali. Jeden z nich bol ale o čosi konkrétnejší.

„Nespomínam si, že by som ju niekedy videl v triede, ani si nepamätám, že by som ju zazrel na promócii,“ povedal pre proekt.media.

„Otecko“ Putin?

Krivonogičová získala vysokoškolský diplom v roku 2000, v čase, keď sa jej život začal meniť od základov. Svetlana naraz zmenila adresu bydliska, a spolu s matkou sa stali majiteľkami prestížnej luxusnej rezidencie na Kamennom ostrove v Petrohrade.

Bývalí susedia ju spájajú s tajným bohatým dobrodincom, ktorého nazvali „ocko“.

Bol jej podporovateľom azda ruský prezident? Spojitosť medzi Vladimirom Putinom a Svetlanou vidia viaceré médiá. Svetlana mala Putina sprevádzať na cestách už ako 20-ročná. Informáciu priniesol napríklad aj Daily Mail.

Gigantický majetok

Úspešná Ruska má podiel v známom lyžiarskom stredisku v Soči a aj v ruskej banke. Jej meno sa dokonca spája s obľúbeným erotickým klubom. Majetok Krivonogičovej je skutočne veľký, šplhá sa až na hodnotu 14,5 milióna dolárov.

Dieťa z tajnej lásky?

Hovorí sa, že s najmocnejším mužom Ruska mala mať pomer už počas prvého prezidentského obdobia, pričom pripomienkou tohto vzťahu má byť ich spoločná dcéra Elizavet, prezývaná Luiza.

Expert na rozpoznávanie tváre Hassan Ugail z Bradfordskej univerzity podľa Projectu media dospel k záveru, že dievča „má fenomenálnu podobnosť s ruským prezidentom“.

Softvér vykazoval 70,44 percentnú podobnosť s Putinom. Okrem vzhľadu používa Svetlana druhé krstné meno, oslovuje sa ako Vladimirovna, čo ešte viac posilňuje domnienku, že je dcérou ruského prezidenta, píše Daily Mail.

Ako zareagovala Svetlana? Novinári ju kontaktovali, podarilo sa im to len raz. Tvrdila, že práve sedí vo vlaku a preto im nemôže na nič odpovedať. „Sľúbila, že zavolá späť, ale nikdy to neurobila,“ tvrdia tvorcovia investigatívneho spravodajského projektu.

Vzťah sa údajne skončil v čase, keď médiá začali spájať Putina s olympijskou gymnastkou Alinou Kabajevovou.

Web ako hrozba pre Rusko?

Niekto sa však predsa len ozval. Na web ostro zareagovalo Ministerstvo spravodlivosti Ruskej federácie. Stránku označilo za „hrozbu“ pre Rusko i samotného Vladimira Putina. Web následne zakázali a jej zakladateľa Romana Badanina označili za „zahraničného agenta“.

Tak ako slávna gymnastka Alina Kabajevová, ktorá ostáva naďalej záhadnou ženou, aj Svetlana Krivonogičová dokáže byť napriek svojmu veľkému bohatstvu takmer neviditeľná. „Dokonca sa s ňou pri komplexe (luxusná rezidencia na Kamennom ostrove, poz. red.) nestretli ani jej dvaja susedia a ani len netušili, kto to vlastne je,“ tvrdia novinári.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM