han Magazín

VYHRALI ste v očkovacej lotérii? ŠTYRI ženy a jeden muž sa môžu tešiť z 10-tisíc! FOTO

Viete, že tento týždeň sa končí očkovacia lotéria? Nič to však nemenilo na tom, že dnes večer (27. 10.) sa žrebovalo ďalších dvadsaťpäť výhercov. Komu sa pošťastilo vyhrať?

Ilustračný obrázok k článku VYHRALI ste v očkovacej lotérii? ŠTYRI ženy a jeden muž sa môžu tešiť z 10-tisíc! FOTO
7
Galéria

Šou Byť zdravý je výhra vysiela RTVS v priamom prenose síce v sobotu večer o 20.30, no aj počas pracovného týždňa sa výhry ujdú desiatkam vylosovaným. Nie ste medzi nimi?

Samozrejme, tie najväčšie výhry prináša očkovacia lotéria v sobotu. Tam nie je núdza o výhry od 100-tisíc vyššie, no každý pracovný deň jeden z dvojice Marcel Forgáč a Vera Wisterová žrebujú z osudia ďalších zaočkovaných ľudí. Ich bankové kontá sa tak môžu rozrásť o utešené čiastky. Čo ak sa vám pošťastilo vyhrať?

Kto vyhral?

Od polovice augusta na Slovensku prebieha očkovacia lotéria, ktorá patrí pod ministerstvo financií. Práve tento rezort vyčlenil na šou viac ako 21 miliónov eur.

Lenže, pozor! Túto sobotu je na programe záverečný priamy prenos a potom sa očkovacia lotéria skončí.

Dnes, teda v stredu (27.10.), vyhrali spomínaných 10-tisíc títo šťastlivci: Tomáš z Komárna, Marie z Trenčianskych Bohuslavíc, Barbora zo Zvolenskej Slatiny, Martina z Považskej Bystrice a ďalšia Martina, tentoraz z Valalík-Bernátoviec. Nájdete ich aj v GALÉRII.

Nižšiu sumu, čiže tisíc eur, si na účty pripíšu Slováci, ktorých zoznam nájdete takisto v GALÉRII.

Kompletný zoznam všetkých výhercov nájdete TU.

Po kliknutí na odkaz zvolíte a vyplníte možnosti vyhľadávania. Buď podľa mena, mesta, čísla žrebu alebo výhry. Skontrolovať si môžete nielen posledné žrebovania, ale aj údaje z tých predchádzajúcich.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24

Ďalšie aktuálne témy

Kto vyhral v očkovacej lotérii?
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM