han Rôzne

ZNÁMA bratislavská reštaurácia je na PREDAJ: Chcete ju kúpiť? Pripravte si státisíce! FOTO

Neubehli ani štyri roky od otvorenia obľúbenej reštaurácie na začiatku Petržalky a už je na predaj.

Ilustračný obrázok k článku ZNÁMA bratislavská reštaurácia je na PREDAJ: Chcete ju kúpiť? Pripravte si státisíce! FOTO
17
Galéria

Reč je o Galérii Kontajner, ktorá sa nachádza na križovatke ulíc Bosáková a Farského. Nevšedná stavba, ktorá je skonštruovaná z cargo kontajnerov, si získala sympatie mnohých Bratislavčanov.

Od spustenia prevádzky v roku 2019 slúžila hlavne ako reštaurácia a galéria pre umelcov. Po vyše troch rokoch je tento lukratívny objekt na predaj. Ponuka svieti v realitnej kancelárii Herrys.

Už ju núkajú

Ponuka realitnej kancelárie obsahuje popis objektu, ktorý svojou nápaditosťou nemá v hlavnom meste obdobu. „Na predaj je lukratívny, dizajnový, obchodný priestor na začiatku Petržalky. Budova je dizajnovou kombináciou klasickej stavby a cargo kontajnerov,“ píše sa na webe realitnej kancelárie.

„Vo vnútornej časti sa nachádza priestranná galéria a 2 podlažia, spolu s rozlohou 331 m2. Ide o plnohodnotnú stavbu skolaudovanú ako budovu obchodu a služieb,“ pokračuje rozvinutejší popis ponuky.

Pýtate sa, čo bude s reštauráciou? „Momentálne sa v priestoroch nachádza prevádzka reštaurácie. Poloha nehnuteľnosti ponúka obrovský potenciál pre absolútnu vizibilitu značky, preto je vhodná aj pre retailové alebo kancelárske priestory,“ uvádza Herrys.

Aká je suma?

Aj ďalší opis známeho objektu vyžaruje noblesu hodnú vysokej ceny. „Interiér je vďaka veľkoformátovým sklám a orientácii príjemne presvetlený. Na južnej, západnej, aj prednej severnej strane sa nachádzajú terasy spolu s výmerou 239 m2. Interiér predstavuje 311 m2,“ píše sa ďalej v texte.

Dostávame sa k celkovej čiastke, ktorú sme našli na konci ponuky za Galériu Kontajner. Je to suma 550-tisíc eur! Realitka samozrejme dodáva, že to je bez DPH.

Ďalšie aktuálne témy

Známa bratislavská reštaurácia je na predaj
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM