Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

VRTUĽNÍKOM do R. Soboty! Kollár s Krajniakom rozdali sladkosti, POKLEPKALI a stihli zábavu

Boris Kollár s Milanom Krajniakom pricestovali do Rimavskej Soboty vo veľkom štýle. Čo tam vlastne robili?

Ilustračný obrázok k článku VRTUĽNÍKOM do R. Soboty! Kollár s Krajniakom rozdali sladkosti, POKLEPKALI a stihli zábavu
14
Galéria

Predseda Národnej rady SR Boris Kollár mal v sobotu (15. 10.) pracovný program na juhu Slovenska. Spolu s ministrom práce a svojím straníckym kolegom Milanom Krajniakom navštívili Rimavskú Sobotu, kde sa stretli s primátorom Jozefom Šimkom. Šimko bol do národnej rady zvolený za Kotlebovu ĽSNS, ktorú opustil pre nezhody a odlišné názory v súvislosti s pandémiou.

Letecky do Rimavskej

Šimko sedí na primátorskej stoličke už od roku 2010 a kandiduje aj v nadchádzajúcich voľbách. Nedávno pritom vstúpil do poslaneckého klubu Sme rodina.

Netypický bol spôsob, ako politici do mesta pricestovali. Podľa Denníka N prileteli na vrtuľníku. To potvrdzujú aj zábery, ktoré Jozef Šimko zverejnil na Facebooku.

Kollár s Krajniakom podľa fotografií v meste rozdávali sladkosti deťom, poklepali základný kameň kruhového objazdu a zúčastnili sa hudobnej zábavy.

Nabitý program

Kollár začal svoj sobotný program vo Veľkom Mederi, kde sa stretol s primátorom a riaditeľom kúpaliska pri príležitosti otvorených dverí kúpaliska. Do Rimavskej Soboty dorazil na obed.

V jeho oficiálnom programe sa písalo, že Kollár si v meste pozrie plánované miesto výstavby zariadenia pre seniorov, základný kameň kruhového objazdu a neformálne sa stretne s občanmi.

Jozef Šimko síce vstúpil do poslaneckého klubu Kollárovej strany, no v komunálnych voľbách kandiduje ako nezávislý. Bude mať šesť protikandidátov.

Šimko návštevu Kollára a Krajniaka neskôr na sociálnej sieti označil ako „veľmi dôležitý míľnik v histórii mesta, ktorý sa zapíše do dejín Rimavskej Soboty,“ a zdôraznil najmä poklepanie základného kameňa okružnej križovatky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Boris Kollár a Milan Krajniak v Rimavskej Sobote
14
Galéria

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM