ELA Šport Ostatné športy

VIDEO Vybičované emócie Čechov a Slovákov: Attila Végh a Karlos Vémola si to ROZDALI

Takmer päť rokov si museli fanúšikovia počkať na to, kedy sa oproti sebe postavia dve najväčšie československé legendy.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO Vybičované emócie Čechov a Slovákov: Attila Végh a Karlos Vémola si to ROZDALI
Zdroj: Instagram.com/OktagonMMA

Päť rokov bol stav vzájomných zápasov Attila Végh vs. Karlos Vémola 1:0 v prospech slovenského zápasníka. Po sobotnom turnaji v pražskom Edene to však už neplatí a po triumfe českého „Terminátora” je medzi obomi aktérmi zápasu resp. odvety storočia v Oktagone MMA remíza, informuje šport.sk.

Turnaj Oktagon 58 naživo sledovalo 28-tisíc divákov, čím vytvoril rekord v bojových športoch na československej scéne, informuje Teraz.sk.

Obaja aktéri hlavného zápasu už dávnejšie naznačili, že by mohlo ísť o posledný duel ich kariér, no po vyrovnaní vzájomnej bilancie na 1:1 je táto otázka otvorená.

„Bežne to býva tak, že lúčiaci sa zápasník položí rukavice do stredu klietky. Ja však jednu odovzdám Ondrejovi (Novotnému – promotérovi organizácie) a druhú Attilovmu tímu. Je to iba na vás dvoch, či budem zápasiť znovu,“ uviedol Vémola bezprostredne po zápase.

Neskôr potvrdil, že ak by mal mať v kariére ešte jeden zápas, tak iba s Véghom. Ten sa k prípadnému návratu vyjadril opatrne: „Je to pre mňa česť. Na odvetu by som určite nečakal ďalších päť rokov, no mám pred sebou ťažké rozhodnutie. Uvidíme, ako to dopadne, sadneme si k tomu, ale nepoviem nie.“

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM