Magazín

VIDEO, ktoré valcuje internet: AFRIČAN zaspieval známu ĽUDOVKU, srdce podskočí aj vám!

Bol Wilson sa opäť postaral o dobrú náladu. Pustil sa do spevu a takto znie z jeho úst známa slovenská ľudovka.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, ktoré valcuje internet:  AFRIČAN zaspieval známu ĽUDOVKU, srdce podskočí aj vám!
Zdroj: instagram.com/bolwilson

Bol Wilson je Afričan, ktorý zabáva čoraz viac ľudí na sociálnych sieťach. Svojou bezprostrednosťou a veľmi dobrou slovenčinou dokáže aj v tomto pohnutom období vyčarovať úsmev doslova na počkanie. Najprv sa mu to podarilo videom, kde vtipne opísal zimu na Slovensku.

Mladík, ktorý nateraz žije a pracuje v Košiciach, si vedel poradiť aj s hejtom od istého Slováka, ktorý mu „radil“, aby sa vrátil do Konga.

Bol najnovšie prekvapil a prespieval známu slovenskú ľudovú pieseň: Nepi Jano, nepi vodu. Pieseň bola pre neho zjavne dostatočne rytmická, pretože si pri nej ešte aj zakrepčil. Video nájdete na konci článku.

Slovákom robí radosť

Mladý Afričan, ktorého len na Tiktoku sleduje niečo cez 50-tisíc fanúšikov, vyvolal opäť vlnu pozitívnych komentárov.

„Super, ty musíš mať slovenské korene, máš dobrú výslovnosť,“ ohodnotila jeho spev istá Slovenka na Tik toku. Matúš ho zas povzbudil, aby posunul jazyk na ďalší level: „Keby si dal dajakú rusnácku, skusiv bys?,“ spýtal sa ho.

„Ale už ti ide tá slovenčina,“ pridala sa Majka.

Zareagovali aj naši susedia: „Tak ty jedeš bomby,“ napísal mu Tomáš z Čiech.

Bol, prekvapil opäť výbornou slovenčinou, čo je charakteristické pre jeho krátke videá. Slováci ho totiž zo zvedavosti kontaktujú a občas mu posielajú v správach rôzne ľubozvučné, no pre cudzinca krkolomné slová. Cyklokuriér z Košíc však bezchybne vyslovuje aj slová ako napríklad čučoriedka, guľôčka či zmrzlina.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM