rbt Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Slovenská kráska VYZNALA lásku športovej legende: Milujem Bradyho!

Bývala misska prišla čerstvo rozvedeného hráča podporiť priamo na zápas a médiá špekulujú, či má šancu získať si jeho pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Slovenská kráska VYZNALA lásku športovej legende: Milujem Bradyho!
Zdroj: Instagram.com/Veronika Rajek , Tampa Bay Buccaneers

Slovenská modelka Veronika Rajek si získala pozornosť svetových športových médií aj bulvárnej tlače. Na zápas amerického futbalu prišla v drese najväčšej legendy tohto športu Toma Bradyho.

„Milujem ho,“ oznámila Miss Slovensko 2016 svojím vyše trom miliónom fanúšikov na sociálnej sieti.

Sedemnásobný šampión prestížneho Super Bowlu je na spoločnosť krásnych žien zvyknutý. V októbri tohto roka spoločne s bývalou manželkou, supermodelkou Gisele Bündchenovou, oznámili po trinástich rokoch manželstva rozvod.

Videla som legendu a ak sa ma niekto znova spýta, či milujem Bradyho, áno milujem ho,“ napísala po zápase Rajek. Zároveň sa priznala, že pri povzbudzovaní úplne stratila hlas.

Má Slovenka šancu?

Kým internety špekulujú, či by sa Brady dal dokopy s medzinárodnou modelkou, nie známe, že by sa niekedy osobne stretli,“ píše Daily Mail.

Rajek spolupracuje s mnohými svetovými návrhármi, robila módne prehliadky napríklad pre značky Dolce and Gabbana, Vera Wang and Moschino.

Brady tento rok vo februári oznámil odchod z NFL, ale neskôr si ukončenie kariéry rozmyslel. „Mnohí špekulovali o tom, že práve toto rozhodnutie bolo poslednou kvapkou, ktorá spôsobila koniec jeho manželstva,“ dodáva denník.

Neprehliadnite:

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM