Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Veľký COMEBACK v novej šou: Honza Musil z Nebezpečných vzťahov sa vracia na obrazovky!

Charizmatický moderátor si svojou reláciou získal aj slovenských divákov. Teraz sa vracia s novým projektom.

Ilustračný obrázok k článku Veľký COMEBACK v novej šou: Honza Musil z Nebezpečných vzťahov sa vracia na obrazovky!
Zdroj: Facebook.com/Honza Musil

Česká moderátorská legenda, Honza Musil, sa po prestávke vracia na obrazovky v celkom novom projekte. Päťdesiatnik, ktorého poznajú aj slovenskí diváci, bol roky moderátorom relácie Nebezpečné vztahy.

Ako informuje portál zivotvcesku.cz, Musil sa vráti do televízie Barrandov, ktorej majiteľom i tvárou je výstredný mediálny magnát Jaroslav Soukup. U Soukupa bude mať Musil reláciu s názvom Nová naděje.

Musil zostane verný tomu, čo mu ide najlepšie. Jeho nová šou, rovnako ako tá predošlá, bude o emóciách a ľudských príbehoch. Program už v podstate existuje, doposiaľ ale fungoval len v online priestore. V komerčnej televízii bude mať premiéru.

„Nová naděje je projekt, ktorý pomáha všetkým ľuďom, ktorí riešia životné situácie, aké im nadelil osud. V jednotlivých dieloch navštívime tých, ktorí sa na nás obrátili, v ich osobnom prostredí,“ prezradil pre portál Musil.

Honza Musil je okrem svojej kariéry známy aj momentami z jeho osobného života. Pred rokmi šokoval verejnosť priznaním sa k homosexualite. Urobil tak po manželstve, z ktorého má dve dcéry. Svojho životného partnera Jakuba si neskôr vzal za manžela.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM