han Rôzne

Veľké ODHALENIE Nicholsonovej: Ako som nachytala "OUCU" s respirátorom v 1. triede! FOTO

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová "načapala" bruselského kolegu Milana Uhríka s rúškom a neskôr aj respirátorom počas cesty z Bruselu na Slovensko. Prečo na to upozornila?

Ilustračný obrázok k článku Veľké ODHALENIE Nicholsonovej: Ako som nachytala "OUCU" s respirátorom v 1. triede! FOTO
3
Galéria

„Toto je pravdivý príbeh o hrdinovi Milanovi Uhríkovi. Špeciálne ho venujem jeho oklamaným voličom,“ napísala Nicholsonová na Facebooku.

Dodržal opatrenia

Niekdajší kotlebovec Milan Uhrík, ktorý je dnes europoslancom, sa na viacerých protestoch prezentoval bez rúška či iného prekrytia tváre. V stredu si do lietadla, ktoré smerovalo z Bruselu, si však najprv v letiskovej hale nasadil rúško a na palube aj respirátor FFP2.

„Europoslanec letel prvou triedou. Sedel v nej poslušne s FFP2 respirátorom. Doma vykrikuje, že ste "ouce“, keď nosíte masky a respirátory. Jeho oddaní sympatizanti potom napadajú predavačky v Lidli za povinné nosenie rúšok," uviedla Nicholsonová na sociálnej sieti a pridala aj fotky Uhríka. Europoslankyňa ešte podotkla, že letel prvou triedou, kým ona ekonomickou.

„Mimochodom, na tú prvú triedu sa mu skladajú všetci. Vie, že ho vidím a je mu to trápne. Keď vyzvú, aby ako prví nastúpili do lietadla pasažieri prvej triedy, zdvihne sa Milan Uhrík. Stopnú ho však, lebo nemá FFP2. Letuška mu ho teda podá a on si ho poslušne nasadí,“ doplnila.

Proti covidu

Dnes Uhrík na sociálnej sieti zverejnil ďalší z príspevkov, v ktorom poukazuje na to, že v niektorých krajinách majú už plné zuby koronavírusu. Hlavne pandemických opatrení.

„Ľudia sa búria proti Covid totalite, západ je na pokraji občianskej vojny! Všetci majú toho už plné zuby. Každý normálny človek vidí, že "epidémia“ sa zmenila už len na biznis a politickú totalitu," uvádza.

„Normálne vlády krajín ako sú Írsko, Británia, Dánsko, Poľsko už definitívne rušia všetky obmedzenia. Despotické a psychopatické vlády (ako je slovenská či belgická) však pokračujú v šikanovaní ľudí ďalej s jasným cieľom – pokoriť a podrobiť si ľudí, lebo inak si moc nedokážu udržať. V týchto štátoch si ľudia musia slobodu vybojovať sami!,“ pokračoval Uhrík, ktorý si deň predtým poslušne nasadil v letiskovej hale aj v lietadle rúško aj respirátor. V „psychopatickej“ belgickej krajine, v ktorej zarába ako europoslanec takmer desaťtisíc eur mesačne.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Uhrík s respirátorom v lietadle
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM