Aktualizované Krimi

Veľká akcia NAKA: V putách mali skončiť aj bývalí členovia ZÁSAHOVÉHO komanda!

Elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry boli v akcii už od skorého rána. Zasahovali na viacerých miestach.

Ilustračný obrázok k článku Veľká akcia NAKA: V putách mali skončiť aj bývalí členovia ZÁSAHOVÉHO komanda!
Zdroj: Facebook.com/Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR

Na viacerých miestach Slovenska v pondelok (12. decembra) zasahovala Národná kriminálna agentúra (NAKA). Informovala o tom televízia JOJ.

„Podľa informácií televízie JOJ by akcia mala súvisieť s Kriminálnym úradom finančnej správy. Zamerať by sa mali na bývalých aj súčasných zamestnancov KÚFS,“ píše televízia na svojom webe.

Prečítajte si tiež

Zadržali viacero ľudí

Podľa portálu Startitup majú byť medzi zadržanými „bývalí členovia zásahového komanda Kriminálneho úradu finančnej správy na čele s bývalým šéfom zásahovej jednotky.“

„Môžeme potvrdiť, že v súčinnosti sekcie inšpekcie a vnútornej kontroly FS a NAKA došlo dnes k zadržaniu štyroch ozbrojených príslušníkov FS a jedného zamestnanca vo verejnom záujme a 2 ďalších civilných osôb. Vzhľadom na prebiehajúce trestné konanie nemôžeme nateraz poskytovať bližšie informácie,“ informovala hovorkyňa Finančného riaditeľstva SR Martina Rybanská.

Bližšie informácie neposkytla ani polícia. „Vzhľadom na prebiehajúce prvotné úkony a štádium trestného konania v tejto chvíli nie je možné poskytnúť podrobnejšie informácie. Urobíme tak ihneď, ako to procesná situácia dovolí,“ uviedla pre TASR hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM