ELA Krimi

VÁŽNA NEHODA bývalej Miss! V aute sedela Magda Šebestová a jej sestra

V nedeľu popoludní došlo k vážnej dopravnej nehode medzi Malackami a Studienkou.

Ilustračný obrázok k článku VÁŽNA NEHODA bývalej Miss! V aute sedela Magda Šebestová a jej sestra
Zdroj: Instagram.com/Magdalena Sebestova

Dve autá sa zrazili na ceste smerom na Studienku. V každom z nich sedeli dve ženy. Podľa informácií TV JOJ mala v jednom aute sedieť Magdaléna Šebestová so svojou sestrou.

Na mieste aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky, dve sanitky a privolaný musel byť aj vrtuľník.

„Operátor tiesňovej linky 155 vyslal dve pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník k dopravnej nehode, pri ktorej boli zranené štyri osoby. Po prvotnom ošetrení záchranári transportovali do nemocnice na Kramároch 40-ročnú a 39-ročnú ženu s poranením hrudníka. 82-ročná žena s polytraumou pri vedomí bola letecky transportovaná do nemocnice Bory,“ informovala hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová.

„Leteckí záchranári si na mieste nehody do svojej starostlivosti 82-ročnú vodičku, ktorá pri zrážke utrpela vážny úraz hrudníka, dolnej a hornej končatiny a ďalšie povrchové poranenia. Záchranári jej na mieste poskytli prvú pomoc, s ťažkými poraneniami bola pri vedomí transportovaná do nemocnice Bory,“ potvrdila hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Novému Času potvrdil informáciu Šebestovej bývalý partner, exfutbalista Ján Ďurica.

NA ZÁHORÍ DOŠLO DNES POPOLUDNÍ K DOPRAVNEJ NEHODE 🟢Dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách boli dnes,...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, May 12, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM