Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenie čakajú pokojné dni bez stresu?

Ste zvedaví, ako vidí druhý májový týždeň astrologička? Takto sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 8. do 14. mája 2023.

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenie čakajú pokojné dni bez stresu?
Zdroj: www.pixabay.com / CC0 1.0

Baran

V tomto týždni máte veľkú príležitosť významne napomôcť vašej kariére v prípade, že sa na pracovisku plne sústredíte na vaše povinnosti. Dokážete ich vašim logickým myslením a nápadmi obohatiť o detaily, ktoré v dobrom zaskočia aj vašich nadriadených. V pozitívnom zmysle prekvapíte aj vašich blízkych, pretože k nim budete ústretoví a milí, čo za posledné obdobie u vás nebolo zvykom, pretože ste v oblasti citov doslova odmietali akékoľvek otvorené prejavy smerom k vám.

Býk

V pracovnej oblasti vášho života budete mať všetko pod kontrolou. Všetky povinnosti a úlohy ste si začlenili podľa priorít a postupne sa vám ich darí podľa ich dôležitosti úspešne riešiť. Vo finančnej oblasti by ste si mali vytvárať určitú rezervu, pretože už dlhodobejšie máte tendencie všetko čo zarobíte aj minúť a niekedy ozaj na nepotrebné veci. V súkromí budete v piatok chcieť organizovať všetko a všetkých okolo vás. Vaše organizačné schopnosti budú využívané s radosťou, ale iba do toho okamihu, pokiaľ túto snahu dokážete držať v medziach. Pozor aj na nepremyslené flirty.

Blíženci

Všetky pracovné povinnosti dokážete veľmi dobre analyzovať a následne vytvoriť ten najlepší spôsob, ako ich čo najefektívnejšie zvládnuť. Taktiež aj vaše súkromné záležitosti sa vám bude dariť mať pod kontrolou a zvládať ich bez väčších starostí. Počas týchto dní nebudete musieť riešiť s vašimi blízkymi žiadne mimoriadne udalosti, ktoré by vám mali narušiť pohodu nadchádzajúceho víkendu.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM