Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenia budú mať pohodové Vianoce?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 19. do 25. decembra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenia budú mať pohodové Vianoce?
Zdroj: pixabay.com

Baran

V zamestnaní vás tento týždeň nečaká nič ľahké a k tomu sa pridajú ešte aj stresy a nervozita. Ešteže je o niečo kratší ako bežný. Doma sa snažte byť príjemní aj keď to bude pre vás ťažké. Skúste si nepreniesť vašu podráždenosť do svojho súkromia. Ste silné znamenie, tak to dokážte a v tomto predvianočnom zhone, keď sa vaši blízki snažia finišovať, prevezmite aktivitu a odbremeňte hlavne vašich partnerov. Odmenou za to vám bude ich neskonalá a sladká vďačnosť.

Býk

Po tomto týždni nebudete môcť povedať nič iné, len veľké wow, pretože z pracovného hľadiska ste úspešní, za čo ste aj náležite finančne ohodnotení a pozitívne sa to odzrkadľuje aj na vašej kariére. V súkromí je to úplne podobné. Milujete a ste milovaní. Posledné predvianočné prípravy sú plné zábavy a radosti. Máte byť prečo na seba hrdí, pretože vás teší aj to, že budete môcť vašim blízkym dopriať okrem vašej lásky pod stromček všetky darčeky, ktoré si od Ježiška priali.

Blíženci

Na pracovisku vás nečaká nič príjemné. Veľa stresu, nervozity a príkazov zo strany vašich nadriadených. Ešteže toto všetko nemá negatívny dopad na vaše finančné zisky. Skôr naopak, sú super. V priebehu týchto dní vám v osobnom živote hviezdy mimoriadne prajú v oblasti lásky. Pre vás je to predzvesť toho, že tohtoročné Vianoce nebudú len štedré a veselé, ale budú aj o to viac krajšie a úžasnejšie.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM