ELA Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Kto má priazeň hviezd na svojej strane aj vo financiách?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 6. do 12. decembra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Kto má priazeň hviezd na svojej strane aj vo financiách?
Zdroj: Pixabay.com

Baran

V priebehu tohto týždňa sa môžete v zamestnaní snažiť najlepšie ako viete, aj tak vám to nebude nič platné. Proste to nepôjde. Ale nemusíte byť v strese, pretože zo strany nadriadených máte naďalej ich dôveru a podporu. V osobnom živote budete počas týchto dní v pokušení flirtovať a byť nevernými vašim partnerom. Dobre si premyslite, či vám to za to stojí riskovať doteraz dobre fungujúce partnerstvo za niečo chvíľkové a nepodstatné.

Býk

Aj na vašom pracovisku je cítiť sviatočnú vianočnú atmosféru. Máte dobrú náladu, ste v pohode a to sa veľmi pozitívne prejavuje aj na vašich pracovných výkonoch a výsledkoch. V súkromí si spoločne s partnermi môžete v utorok naplánovať romantický večer. Nebeská obloha je vám naklonená v oblasti lásky a citov. Ale aj zostávajúce dni vám prinášajú spokojnosť, príjemné zážitky a harmóniu v kruhu vašej rodiny.

Blíženci

Od pondelka do štvrtku sa v zamestnaní potrápite a k tomu vám budú robiť vrásky na čele aj nedostatočné financie. Až v piatok si budete môcť vydýchnuť. V tento deň stihnete dohnať všetko zameškané a aj finančne si prilepšíte. V pondelok a v utorok vám hviezdy prajú v oblasti partnerského spolužitia. Máte príležitosť vašim polovičkám otvorene prejaviť všetko, čo sa spája s prejavmi vašich citov k nim. Nadchádzajúci víkend prežijete v pokojnej atmosfére v kruhu rodiny a priateľov.

Horoskop pokračuje na ďalšej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM