Jakub Forgács Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Ako zavŕšia jednotlivé znamenia tento rok?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu do 1. januára 2023?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Ako zavŕšia jednotlivé znamenia tento rok?
Zdroj: pixabay.com

Baran

V tomto o jeden deň skrátenom pracovnom týždni sa vám veru darí. Okrem toho, že ste šikovný, tak sa aj snažíte a vaša snaha vám prináša aj zaslúženú odmenu. Vy, čo podnikáte, máte veľa nových perspektívnych nápadov, ktoré vám do budúcna prinesú dobré finančné zabezpečenie. Vo vašom osobnom živote okrem pondelka, počas ktorého bude u vás doma trochu napätá atmosféra, je všetko v poriadku, takže posledný deň tohto roku bude príjemný. V kruhu vašich najbližších si užijete veľa zábavy a smiechu.

Býk

Máte pred sebou naozaj parádny pracovný týždeň a to v každom smere. Robota vám ide od ruky, spĺňate všetky podmienky na možné kariérne povýšenie, no čo vás v tomto čas najviac uspokojuje a teší, sú vaše veľmi dobré finančné zisky. Tie vám umožnia dovoliť si nie len pre vašu celú rodinu, ale aj priateľov, naplánovať veľkolepé oslavy posledného dňa tohto roku, ktoré budú veselé, pohodové, plné dobrej zábavy bez ohľadu na to, či budete oslavovať doma, alebo na niektorej silvestrovskej zábave.

Blíženci

V priebehu týchto dní máte veľa chuti a energie do práce. Tento pracovný týždeň je o jeden deň kratší, no vám sa darí tak dobre, že by ste boli najradšej, aby ste mohli robiť aj počas Silvestra. Nič nie je dobré preháňať, pretože nie len práca človeka živí. Vo vašom súkromí máte pred sebou celý týždeň, ktorý bude naplnený pohodou a pokojom. Je možné, že silvestrovské oslavy sa u vás doma budú niesť v mierne konzervatívnom duchu, ale budú príjemné, v kruhu vašej rodiny pri pozeraní programov v televízii.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM