han Zo zahraničia

VYHRÁŽKY v ruskej televízii na adresu Slovenska: Vystrelíme RAKETU do centra Bratislavy!

Stupňujúce napätie v ruskej televízii voči krajinám, ktoré podporujú Ukrajinu, niekedy nemá konca kraja. Potvrdilo sa to znovu!

Ilustračný obrázok k článku VYHRÁŽKY v ruskej televízii na adresu Slovenska: Vystrelíme RAKETU do centra Bratislavy!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

O diskusii v ruskej televízii upozornila Polícia SR na Facebooku. „Pošlime jednu raketu na Bratislavu, zabime im premiéra, veď si rozmyslia, čo budú ďalej robiť,“ uviedli muži zákona na sociálnej sieti. Čerpali z debaty, ktorá je dostupná aj na Twitteri.

Ako uvádzajú policajti, tak Ruská federácia označila Slovenskú republiku za nepriateľský štát: „Predstavitelia Ruska hovoria o obnovení systému spred roka 1997, čím Slovensku okrem iného prikazujú odchod z Európskej únie a NATO.“

Dôvod reakcie?

Pre propagandu spoza vnútra Ruska je podstatné šíriť, že Slovensko pomáha Ukrajine ako štátu, ktorý bol napadnutý. „Rusko sa aj ďalším štátom vyhráža za pomoc Ukrajine v riešení "špeciálnej trojdňovej vojenskej operácie“. Rusko má naďalej na Slovensku svojich kolaborantov, ktorí sa usilujú o naplňovanie jeho záujmov a sú pre úspech ochotní spraviť čokoľvek," tvrdí polícia.

V spomínanej televíznej debate dokonca uverejnili prieskum, čo si myslia ruskí občania o tom, ako by mala ruská vláda reagovať na na dodávky rakiet z Veľkej Británie na Ukrajinu. „Deväť z desiatich ľudí by bolo za to, aby namierili rakety na Londýn. Sedem percent by požiadalo Veľkú Britániu o zmenu rozhodnutia a tri percentá by chcelo žalovať Veľkú Britániu na medzinárodnom súde,“ tvrdia v relácii.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM