Zo Slovenska

To je EXTRÉM: Žena chce vidieť mŕtvoly v chladiacom boxe, TOTO jej odkazuje polícia

Situácia v okrese Nitra je naďalej vážna. Postupne sa prijímajú ďalšie opatrenia. Niektorým internetovým používateľom však jasné správy nestačia.

Ilustračný obrázok k článku To je EXTRÉM: Žena chce vidieť mŕtvoly v chladiacom boxe, TOTO jej odkazuje polícia
10
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Situácia s novým koronavírusom sa v Nitre naďalej zhoršuje. Nitrianska nemocnica bojuje s nedostatkom personálu a veľkým náporom pacientov s ochorením Covid-19. „Situácia je zlá a ľudí, ktorí zomreli na ochorenie COVID-19, už nie je kde ukladať, museli sme objednať chladiaci príves,“ povedal na prelome rokov primátor Nitry Marek Hattas. Príves umiestnili na Cintorín sv. Cyrila a Metoda.

„Chcem vidieť“

„Situácia v Nitre je mimoriadne vážna. Nápor pacientov nemocnica v Nitre nezvláda a prevážajú ich aj do iných krajov. Polícia od dnes sprísnila kontroly dodržiavania prijatých opatrení," píše polícia na sociálnej sieti.

Zdá sa však, že pandémia koronavírusu je živnou pôdou množstva konšpirátorov, ktorí pravidelne spochybňujú každú vážnu správu.

Muži zákona prostredníctvom stránky Hoaxy a podvody – Polícia SR zverejnili jeden z množstva podobných komentárov. V tomto prípade sa jedná o príspevok, ktorý uverejnila istá pani Alena: „Chcem vidieť ten mraziaci box ako doňho vkladajú mŕtvoly. Toto nech natočia, že naozaj sú tam nejaké mŕtvoly.“

Polícia tak prišla s jasným odkazom a ponukou pre pani Alenu: „Ak pani Alena neverí na koronavírus, tu je pre ňu ponuka ako stvorená. Fakultná nemocnica Nitra-oficiálna stránka súrne potrebuje dobrovoľníkov – na pomocné sanitárske práce. Predpokladaná potreba výpomoci je počas trvania epidemiologickej situácie COVID-19."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si aj

NEMOCNICA V NITRE MELIE Z POSLEDNÉHO, KREMATÓRIÁ SÚ PLNÉ A CHLADIACI PRÍVES JE UŽ V PREVÁDZKE: ALENA VŠAK POŽADUJE IBA...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Tuesday, January 5, 2021
Externý chladiaci príves pri nitrianskom krematóriu
10
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM