Magazín

Tínedžer prijal VÝZVU na TikToku: Teraz má POPÁLENINY takmer na celom tele! VIDEO

Rodičia, majte sa na pozore! Na TikToku sa opäť šíri nebezpečná výzva. Istému tínedžerovi, žiaľ, zmenila život navždy.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžer prijal VÝZVU na TikToku: Teraz má POPÁLENINY takmer na celom tele! VIDEO
Zdroj: www.pexels.com

Na čínskej sociálnej sieti TikTok sa začala šíriť nová nebezpečná výzva. Neodolal jej ani 16-ročný chlapec, ktorého navždy poznačila.

Nová „zábavka“

Na známej platforme koluje video, na ktorom sa tiktokeri snažia vytvoriť pochodeň pomocou zapaľovača a sprejovej farby. Chlapec s menom Mason Dark si túžil zopakovať to isté, no farba v plechovke mu neočakávane explodovala v rukách. Tínedžerovi naraz začali horieť vlasy a potom aj telo.

Mladík utrpel popáleniny na 75 percentách tela a krátko po nešťastnej udalosti ho nedokázala spoznať ani vlastná matka: „Je na nepoznanie,“ opísala jeho stav pre portál The Sun.

Zuhoľnatená koža

Nešťastná matka opísala verejnosti, čo predchádzalo tesne po udalosti: „Všetci počuli veľké bum! A potom vybehol môj syn a začal si vyzliekať košeľu.“ Mason skončil inštinktívne do neďalekej rieky a vynoril s hlbokými popáleninami.

Mladíka ihneď previezli do nemocnice, kde ho ešte len čaká množstvo náročných operácií. Dobrou správou je, že sa rodine v krátkom čase podarilo vyzbierať viac ako 50-tisíc dolárov. Tie použijú na pokrytie nákladnej liečby.

„Mason má pred sebou dlhú cestu. Prosím, modlite sa za jeho uzdravenie. Má neskutočné bolesti a je pod sedatívami,“ napísala jeho matka prostredníctvom stránky GoFundMe.

Mohlo by vás zaujímať:

Výzvy pribúdajú

Obľúbená platforma je už dlhšie spájaná s rizikovými výzvami. Česko nedávno otriasla tragédia pri ktorej prišiel o život školák z Jičína. Len 11-ročný chlapec sa uškrtil na pásiku od kimona. Médiá špekulujú o tom, že nádejný judista sa zapojil do výzvy s názvom Blackout Challenge. Výzva nabáda užívateľov, aby sa dusili a snažili sa pritom dosiahnuť čo najlepší čas.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM