Krimi

Terezu hľadalo celé Slovensko, jej telo vyplavil Dunaj: SRDCERVÚCE slová priateľa!

Mladé dievča bolo nezvestné niekoľko dní. Napokon sa potvrdil tragický scenár. Terezkin priateľ po objavení tela zverejnil dojímavý status.

Ilustračný obrázok k článku Terezu hľadalo celé Slovensko, jej telo vyplavil Dunaj: SRDCERVÚCE slová priateľa!
6
Galéria

Od soboty (28. januára) sa celé Slovensko zapojilo do hľadania nezvestného dievčaťa. Iba 18-ročnú Teréziu z okresu Topoľčany naposledy videl jej priateľ na Osuského ulici v Bratislave. Polícia okamžite vyhlásila pátranie.

Portál Pluska.sk informoval, že Terézia odišla z priateľovho domu po hádke. „Nekomunikovala asi pol hodiny a potom mi napísala s tým, že je na Starom moste. Ja som tam šiel a našiel som tam jej bundu aj telefón, ona tam však už nebola,“ povedal pre portál.

Tragické správy

Po dievčati začali pátrať aj policajti z oddelenia Poriečnej polície a dobrovoľné pátracie tímy. Postupne prehľadávali brehy Dunaja. V stredu (1. februára) Slovensko obletela smutná správa. Ráno v Dunaji v blízkosti Lužného mosta na petržalskej strane objavili ženské telo bez známok života. Onedlho TV JOJ informovala, že má ísť o nezvestnú študentku.

Potvrdil to aj Pohotovostný pátrací tím: „Terézia M. sa našla žiaľ už neskoro. Pohotovostný pátrací tím vyjadruje hlbokú úprimnú sústrasť rodine a blízkym.“

Prečítajte si tiež

„Na základe návrhu ohliadajúceho lekára nariadil poverený príslušník PZ v zmysle ustanovení trestného poriadku vykonanie pitvy. K totožnosti osoby sa bude možné oficiálne vyjadriť až po obdržaní záverov z pitvy a výsledkov analýzy DNA,“ napísala k prípadu polícia, ktorá začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Dojímavé slová

K tragickým udalostiam sa vyjadril aj priateľ nebohej Terézie. „S poľutovaním musím oznámiť, že dnes ráno sa Terezka našla, bohužiaľ už bez známok života. Chcel by som všetkým poďakovať za podporu a pomoc pri jej hľadaní a pri zvládaní tejto náročnej situácie, naozaj si to s jej rodinou vážime. V najbližšej dobe asi nebudem veľmi v kontakte, čaká nás ešte veľa ťažkých chvíľ,“ napísal na sociálnej sieti.

Pripojil aj odkaz, ktorý chytí za srdce: „Vážte si ľudí okolo seba a starajte sa o nich. Nikdy neviete, ako rýchlo ich môžete stratiť.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM