ELA Zo zahraničia

Tehotná žena PORODILA u kamarátky doma, tá jej poslala ÚČET za SEDAČKU

Toto kamarátstvo asi nebude pokračovať. Mladá Američanka, ktorá bola tehotná, bola na dámskom večierku v dome svojej kamarátky. Nuž a dieťa sa rozhodlo prísť na svet práve tam.

Ilustračný obrázok k článku Tehotná žena PORODILA u kamarátky doma, tá jej poslala ÚČET za SEDAČKU
Zdroj: Reprofoto New York Post

Ako o tomto kurióznom prípade píše denník The NewYork Post, tehotná žena prišla na stretnutie už v pokročilom štádiu tehotenstva. Náhle sa dostavili brušné sťahy a začalo byť zrejmé, čo bude nasledovať. Lilly, ako denník nazval iným menom rodičku, si ľahla na sedačku, zatiaľ čo ostatné dámy privolali sanitku.

Keďže kontrakcie prišli náhle, žena porodila na sedačke, ktorá zostala trochu znečistená.

Po niekoľkých týždňoch sa všetky kamarátky medzitým prišli na nového človiečika pozrieť, chýbala len jedna. Tá, v ktorej dome prišlo dieťa na svet. Majiteľka domu sa odmlčala. Dôvod? proti predchádzajúcim zvyklostiam neozývala. „Správa sa k nám odvtedy chladne. Je jediná, kto ešte neprišiel,“ posťažovala sa Lilly.

„Poslala mi ale účet za sedačku. Vôbec nemám problém so zaplatením, ale je to trochu drsné,“ dodala. Priznala, že sa sama kamarátke, majiteľke domu, dlho neozývala.

Až s oneskorením sa jej ospravedlnila a poďakovala za to, že mohla porodiť v jej dome. Potom prišiel účet za sedačku. „Zdá sa, že ju to naozaj zranilo. Neviem, ako to napraviť. Cítim sa previnilo,“ povedala ďalej Lilly.

Mnohí diskutujúci jej pod článkom napísali, že síce krok kamarátky bol drsný, ale nech si uvedomí, že nikto by už doma nechcel mať špinavú sedačku z pôrodu a boli to pre jej kamarátku výdavky.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM