ELA Magazín Ona

Tabák a záchrana detí pred GENDEROVOU ideológiou: Teatrálne REVALA, Česi ju nazvali LABILNOU

Romana Tabák, preslávená trapasmi, sa opäť raz zviditeľnila. Na sociálnej sieti sa pochválila tým, že rečnila na seminári v Prahe. Namiesto potlesku si z nej uťahujú aj Česi.

Ilustračný obrázok k článku Tabák a záchrana detí pred GENDEROVOU ideológiou: Teatrálne REVALA, Česi ju nazvali LABILNOU
Zdroj: Facebook.com/Romana Tabak

Bývala športovkyňa a poslankyňa NR SR Romana Tabák, ktorá teraz pôsobí ako poradkyňa štátneho tajomníka na ministerstve cestovného ruchu a športu, sa netají tým, že nenávidí všetko spojené s progresivizmom a liberalizmom.

Chce zachrániť deti pred zvrátenosťou

Často znechutene, priam až hystericky, komentuje „zvrátené ideológie“ progresívcov a varuje pred tým, že strana PS tu chce zaviesť na školách desiatky pohlaví a deťom vymývať mozgy. Tabák dokonca chváli a za vzor dáva Gruzínsko, ktoré „prijalo zákon zakazujúci manželstvá osôb rovnakého pohlavia, operácie na zmenu pohlavia, podujatia Pride a verejné vyvesovanie dúhovej vlajky LGBTQ“, píše na sociálnej sieti Tabák. Rovnako píše, že LGBTQ je „zákerná ideológia, ktorá sa schováva za lásku a rešpekt.“ Tabák v jednej vete píše, že si váži všetkých ľudí, hneď v ďalšej iných ľudí označuje za chorých a zvrátených.

Potešila sa, že bude v Prahe na seminári „Zachraňme naše děti“ pred genderovou ideológiou, ktorý otváral predseda SPD Tomio Okamura. Na sociálnych sieťach sa šíri VIDEO z jej vystúpenia. Samu seba označila ako „jednu z mála političiek, ktorá sa nebojí hovoriť o tejto ideológii.“ Stranu Progresívne Slovensko označila za extrémistickú, pomáhala si aj Ústavou a definíciou manželstva.

„Definícia manželstva je medzi mužom a ženou,“ začala svoje emotívne okienko Tabák. Dôležitosť definície umocnila búchaním po pulte, za čo jej prítomní zatlieskali. Následne sa Tabák teatrálne nadýchla a začala roniť slzy.

„Slovensko berie túto tému na ľahkú váhu a po návrate domov sa budem snažiť, aby sme takýto seminár urobili na pôde slovenského parlamentu,“ povedala Tabák roztraseným hlasom s tým, že rodičia musia byť informovaní o zvrátenostiach, ktoré sa na nás tlačia zo Západu. „Pánboh ochraňuj Slovensko a Česko,“ zakončila svoje vystúpenie.

Nazvali ju hysterkou

Pod jej videom sa však podpory od diskutujúcich veľmi nedočkala, mnohí jej odkazujú, aby už prestala s vymyslenou hystériou o neexistujúcich problémoch a nerobila v zahraničí hanbu.

„Pani Tabák, radšej nám poraďte, ako máme v školách deťom na občianskej náuke vysvetliť, PREČO nám kolabujú nemocnice, PREČO odchádzajú z nášho štátu lekári a ďalšia inteligencia, PREČO v školstve nie je dostatok peňazí na vybavenie učebni, platy zamestnancov, PREČO starí rodičia trú biedu a aj keď odrobili 40 rokov, majú mizerné dôchodky, PREČO aj keď v niektorých rodinách obaja rodičia pracujú, rodina nemá nič usporené a žije zo dňa na deň “z ruky do huby”. Vaše slzičky a akože boj proti lgbti a nejakej gender ideológii na odvrátenie pozornosti od skutočných problémov, ktoré našu krajinu sužujú, nikoho príčetného neoblafnú a, žiaľ, ani netrápia,“ zhrnula viaceré komentáre do jedného Petronela.

„Milá pani Tabáková, venujte sa prosím svojim deťom. Ak chcete niečo zakazovať, zakážte to im. Ak chcete niečo prikázať, prikazujte to im. Možno sa Vám raz poďakujú, možno sa na vás budú hnevať. Ale prosím nes…e sa do života ostatným,“ odkázal jej Peter.

Hŕstka ľudí je poďakovala za záchranu detí pred „chorým svetom“. „Áno, mnohí rodičia vôbec nemajú tušenie, ČO sa chystá na ich deti. Je potrebné sa okamžite a jasne vymedziť pred touto indoktrináciou šialenej ideológie, ktorá zahŕňa pedofíliu, satanizmus a to myslím naozaj vážne. Kto sa o to zaujíma vie, že to tak je. Rodičia musia ísť do škôlok a škôl za triednymi učiteľmi, za riaditeľmi a jasne povedať NIE! Vyčleniť svoje dieťa z prípadných prednášok a "učiva“, podporila ju Jana.

No Česi ju rovnako nešetrili. „Psychicky labilní, totálně vyšinutá Romana Tabák se hroutí krátce před svojí přednáškou na semináři “Zachraňme naše děti pred genderovými ideologiemi,“ šíria na sociálnej sieti X video naši susedia s týmto popiskom. Na VIDEU je Romana Tabák ešte pred svojím vystúpením, v ktorom afektovane plače.

Super. Kotlár a takéto panie nám robia meno vo svete. Tě Búh.

Posted by Lucia Ďuriš Nicholsonová on Tuesday, October 8, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM