MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Prekvapivé odhalenie! Zabila Kukučová svojho milenca na objednávku?

Keď krásna slovenská blondína zastrelila svojho milionárskeho milenca, bolo to označované za vraždu z lásky. Jej sokyňa tvrdí, že to mohlo byť aj inak.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Prekvapivé odhalenie! Zabila Kukučová svojho milenca na objednávku?
Zdroj: Facebook.com/I-Flier Radio , TASR/Radovan Stoklasa

Tento prípad z roku 2014 vyzerá ako vystrihnutý zo španielskej telenovely. Slovenka Mária Kukučová sa nevedela zmieriť s tým, že ju jej bohatý britský milenec Andrew Bush odvrhol a našiel si inú krásku.

Preto prenikla do jeho španielskej vily neďaleko Malagy, počkala si na neho, a potom ho zastrelila. O udalostiach teraz napísala knihu Kukučovej sokyňa Mária Korotaevova (27). Práve ona vystriedala ohrdnutú Slovenku po boku britského milionára a tvrdí, že Kukučová mohla vraždiť na objednávku.

Zásnuby v deň vraždy

Britský klenotník a milionár Andrew Bush mal zjavne slabosť na mladé slovanské krásky. Potom, ako sa rozišiel so Slovenkou Kukučovou, si o chvíľu našiel Rusku Korotaevovu. Obe boli oveľa mladšie ako on a vyzerali ako modelky.

„Mária Korotaevova vo svojej novej knihe píše, že Andrew ju požiadal o ruku na večeri len pár hodín pred tým, ako ho jeho slovenská exmilenka zastrelila,“ uvádza austrálsky portál news.com.au.

Po večeri sa čerstvo zasnúbená dvojica presunula do vily, kde ich už dlhšiu dobu potajomky čakala nepozvaná Kukučová. Strhla sa hádka a Andrew poslal svoju ruskú priateľku pre istotu von do auta. Následne už len počula tri výstrely a neskôr našla telo svojho britského milenca v kaluži krvi.

Rozrušená Slovenka odišla na Slovensko, kde sa sama prihlásila na polícii. Neskôr sa na súde bránila, že išlo o sebaobranu a revolver vystrelil nechtiac. Španielsky súd ju však odsúdil za vraždu a dostala 13 rokov za mrežami.

Jej ruská sokyňa v láske sa snaží vykresliť Kukučovej motív inak a dokonca sa bojí o vlastný život.

Aj takto píšu o Slovensku vo svete

Bola to objednávka?

Mária Korotaevová vo svojej knihe tvrdí, že ohrdnutá Slovenka mohla Andrewa zavraždiť aj na objednávku. Nepredložila k tomuto odvážnemu tvrdeniu žiadne dôkazy, len ústne svedectvo.

„Pár týždňov pred vraždou sa Andrew vrátil z klenotníckej konferencie v Nemecku veľmi rozrušený. Hovoril, že jeden jeho konkurent sa mu vyhrážal,“ cituje Máriine slová austrálsky portál.

Ruska sa domnieva, že dotyčný konkurent mohol nahovoriť Kukučovú, aby Andrewa zabila a následne sa brániť teóriou o sebaobrane. Na súde by vraj dostala maximálne tri – štyri roky. Prečo sa teda britský milionár po týchto vyhrážkach neobrátil na políciu? Podľa jeho pozostalej ruskej milenky tomu neprikladali až taký význam.

Ruska nemá na svoje odvážne tvrdenia žiadne dôkazy. Stále sa bojí, že keď Slovenku o pár rokov pustia z väzenia, mohla by si ju nájsť a zatočiť s ňou podobne ako s ich spoločným britským amantom.

„Už je to sedem rokov. Do konca trestu jej už veľa nezostáva. Bojím sa, že si ma nájde. Čo ju môže zastaviť? Nájde ma ľahko vďaka sociálnym médiám,“ cituje austrálsky portál Ruskine slová.

Slovenská kráska zrejme nie je žiadna krehotinka. Nielen že bola schopná vraždiť, ale španielske médiá v minulosti písali, že vo väzení sa pobila so spoluväzenkyňou na cele a museli ju premiestniť do iného zariadenia v Granade.

Ďalšie správy o Slovensku vo svete

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM