rbt Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Na svetoznámej brazílskej pláži brutálne dobili dve Slovenky!

Katarína a Viktória sa stali obeťami útoku počas dovolenky. Podľa miestnych médií ich mladici dobili päsťami a ukradli im mobilné telefóny.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Na svetoznámej brazílskej pláži brutálne dobili dve Slovenky!
3
Galéria

Dve slovenské turistky sa na slávnej brazílskej pláži Copacabana stali obeťami útoku. Dvaja mladíci ich pri pokuse o lúpež bili päsťami a ukradli im mobilné telefóny.

Dobité Slovenky

Polícia ich zadržala pri pokuse o útek, informuje brazílsky Globo. Útok na Katarínu a Viktóriu sa odohral v stredu ráno v turistickej časti obľúbenej pláže. „Slovenky sa na ňu vybrali skoro ráno, aby sledovali východ slnka,“ informuje brazílsky denník. Polícia zverejnila zábery brutálne dobitých zakrvavených žien.

Páchateľmi útoku boli dva iba sedemnásťroční mladíci, ktorí sa z miesta činu neúspešne pokúsili utiecť polícia ich zadržala aj s ukradnutými mobilmi.

Strašný zločin

Podľa delegátky Úradu na podporu cestovného ruchu to bol strašný zločin. "Dve Slovenky išli na pláž veľmi skoro, aby videli východ slnka. Oslovili ich dvaja maloletí a pýtali si peniaze. Keď odmietli, začali ich mlátiť päsťami,“ povedala Patrícia Alemanyová.

Obe slovenské turistky boli ošetrené na pohotovosti v blízkej nemocnici. Jedna z nich utrpela fraktúru tvárovej kosti. Na návšteve Ria de Janeiro, na ktorú tak skoro nezabudnú, boli od nedele.

Zadržaní mladíci majú podľa polície dlhý register trestov s viacerými záznamami za lúpeže, krádeže aj vyhrážky.

Neprehliadnite:

Slovenky dobili na pláži v Brazílii
3
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM