TOS Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Adriana Sklenaříková sa zdôverila. TOTO je dôvod krachu jej manželstva!

Adriana Sklenaříková sa prvýkrát od oznámenia rozchodu otvorene rozhovorila o svojom novom živote aj dôvode krachu manželstva.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Adriana Sklenaříková sa zdôverila. TOTO je dôvod krachu jej manželstva!
Zdroj: instagram.com/adrianakarembeusklenarikova

Tesne po Vianociach oznámila krásna Slovenka Adriana Sklenaříková spolu so svojím manželom, milionárom Aramom Ohanianom, šokujúcu správu o krachu ich manželstva.

Teraz sa pre francúzsky týždenník Gala rozhovorila viac o svojom novom živote slobodnej matky aj o dôvode, prečo išli s manželom od seba.

Mohlo by vás zaujímať:

Ako tínedžerka

Týždenník pripomína, že Adriana takýto otvorený rozhovor od oznámenia rozchodu ešte neposkytla.

Dlhonohá kráska hovorí o nových možnostiach, ktoré sa jej v tejto situácii naskytli. „Nechcem povedať, že sa cítim ako tínedžerka, ktorá práve objavuje svet, ale trochu to takto vnímam."

Podľa Gala takýto vyrovnaný postoj krátko po rozchode môže prekvapiť, avšak slávna Slovenska vysvetlila, že toto rozhodnutie prišlo skôr, ako ho oznámili verejnosti.

Dôvody krachu

A čo dôvod rozchodu? Adriana to prirovnala k „vývoju páru“ a aj keď ju manžel dlho robil šťastnou, ľudia aj okolnosti sa podľa jej slov menia a môžu sa objaviť aj iné túžby.

„Ak to nefunguje, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné rozísť sa, ale vzťah, ktorý sa končí, nemusí byť nevyhnutne negatívny,“ uviedla Adriana Sklenaříková.

Zdôraznila, že v ich prípade ide o odlúčenie sŕdc, nie životov. „Držíme spolu vo všetkom, čo sa týka našej dcéry,“ doplnila Adriana v rozhovore. A práve dcéru Ninu označila aktuálne za zdroj lásky.

Druhé manželstvo

S marocko-francúzskym milionárom Aramom Ohanianom sa zobrali v roku 2014 a pred vyše 4 rokmi sa stali rodičmi vytúženej dcérky Niny.

Slovenka, známa najdlhšími nohami vo svete módy, si už jedným krachom manželstva prešla. V roku 1998 sa vydala za dnes už bývalého francúzskeho futbalistu a majstra sveta Christiana Karembeu. Rozišli sa po trinástich rokoch.

Foto: archív

FOTO: Adriana Sklenaříková s rodinou
14
Galéria
Zdroj: TASR

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM