ELA Magazín

Svadba číslo 5! Spevák Otto Weiter sa znova oženil a TAKTO to vyzeralo! FOTO

Obľúbený spevák REPETE šlágrov sa nečakane oženil. So svojou speváckou kolegyňou Petrou si povedali "áno".

Ilustračný obrázok k článku Svadba číslo 5! Spevák Otto Weiter sa znova oženil a TAKTO to vyzeralo! FOTO
6
Galéria

Repeťák Otto Weiter (67) si ešte pred troma rokmi v júli 2020 prešiel najťažším obdobím života. Keď mu nečakane v spánku zomrela manželka, speváčka Andrea Fischer (†47), stal sa náhle vdovcom.

Petra mu bola oporou

Po jeho boku sa ale v pomerne krátkom čase začala objavovať dovtedy neznáma, o 24 rokov mladšia speváčka Petra Maxin (43), ktorú si Weiter čoskoro aj nasťahoval k sebe a bola mu oporou.

Ešte pred mesiacom sa pritom spevák o možnej svadbe vykrúcal, mal ich totiž už štyri za sebou. „Ľúbime sa,” odpovedal na otázku rádia Rock On, či sa chystá rozozvučať svadobné zvony a dodal: „Hovorí sa, že nikdy nehovor nikdy. A nemôžem teraz povedať, že rozmýšľame o tom. Alebo že nie, v žiadnom prípade. Uvidíme, čo čas prinesie.”

A ako sa ukázalo včera, všetko je inak. Zrejme máj, mesiac lásky, k tomu symbolicky dopomohol.

Piaty raz

V piatok 5. mája spevácke duo spečatilo svoju lásku svadbou. Kým pre Petru ide o druhé manželstvo, Weiter vkročil do stavu manželského piaty raz.

Podvečer sa zobrali v kaštieli v Ivanke pri Dunaji, dedine vzdialenej len pár kilometrov od Bratislavy. A prečo tento krok?

„Vieme, aký je svet a chceli sme to mať spečatené aj z mojich zdravotných dôvodov, pretože človek nikdy nevie. Peťka nerada toto počúva, ale ja som perfekcionista a chcem mať veci na poriadku. Samozrejme, okrem náklonnosti a lásky bolo dôvodom aj toto,“ opísal spevák dôvody pre Nový Čas.

Medzi pozvanými hosťami nechýbali speváčka Marcela Molnárová, spevák Paľo Drapák s manželkou, Jozef Oklamčák či kardiochirurg Viliam Fischer.

Otto Weiter sa oženil - svadba
6
Galéria

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM