Magazín

Sú Slováci NEPRAJNÍ alebo majú iné chute? Plačkovej ružovým čipsom poriadne NALOŽILI!

Plačkovej nový biznis rozdelil Slovákov na dve skupiny. Na jej zemiakové lupienky nemajú rovnaký názor.

Ilustračný obrázok k článku Sú Slováci NEPRAJNÍ alebo majú iné chute? Plačkovej ružovým čipsom poriadne NALOŽILI!
Zdroj: Instagram.com/queen.plackova

Známa slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková zarába vo všetkých smeroch. Nekorunovaná kráľovná Instagramu niekoľko rokov aktívne propagovala rôzne výrobky a služby, no v poslednom období sa zamerala najmä na svoju značku a vlastné produkty.

Rozšírila svoje podnikateľské aktivity

Plačková začínala s kaviarňou a postupne začala podnikať „v práškovej oblasti“. Biznismenka neskončila len pri kolagéne, ale svoj podnikateľský plán rozšírila o skrášľovacie produkty, oblečenie, salón krásy či butik s detskou módu. Najnovšie sa pustila do predaja ružových čipsov a iných pochutiniek.

Queen Chips by Plačková však rozdelili Slovákov na dve skupiny. Tenko nakrájané zemiačiky v ružovom obale sú vyrobené podľa slov podnikateľky len z kvalitných zemiakov a bez konzervačných látok. Obsahujú vitamínu E a horčík. V čom je teda problém?

Prečo im nechutia?

Bolo to jej video na Instagrame, ktoré naštartovalo Slovákov. Plačková v ňom propaguje spomínané ružové čipsy.

A práve tu sa roztrhlo vrece s názormi na jej slanú novinku. „V čom sú tak výnimočné?,“ pýta sa pod videom Barborka z Čiech. „No v ničom, solené čipsy… čo by na nich mohlo byť prelomové?,“ odpísal na jej zvedavú otázku Slovák skôr ako Plačková a k odpovedi sa pridala ďalšia reakcia: „V ničom… akurát majú ružový obal a je tam Queen chips, nie Slovakia alebo Lays.“

Influencerka sa však nakoniec ozvala: „Treba ochutnať.“ Sú Slováci neprajní alebo majú len iné chute? Niektoré hodnotenia pod videom zašli ešte ďalej.

„Asi budem teraz zablokovaná. Samozrejme sme ich chceli vyskúšať, ale asi mám divné chute… za 1,99 eur som čakala asi viac. Obyčajné chipsy za neskutočné prachy. Môj názor,“ píše Martina.

Aj istá Emka ohodnotila produkt svojsky. V čom sú podľa jej názoru ružové čipsy iné? „V ničom, len ľudia sú sprostí, zjedli by aj jej h*vno, keby bolo zabalené v ružovom obale.“

Ďalší si pochvaľujú

„Chodím na benzínku len kvôli tvojim chipsom, každá moja návšteva končí pri regáli s tvojimi produktami,“ pochvaľuje si istá Lenka.

Aj Ružena ich hodnotí veľmi dobre: „Za mňa a za dcérku, sú to brutálne chipsy, veľmi jemno osolené a cítiť po zemiakoch.“ „Ty si obchodník roka, predáš všetko. Tlieskam tvojej šikovnosti,“ skláňa sa pred jej podnikateľskou aktivitou ďalšia Slovenka.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM