han Krimi

SMUTNÝ koniec pátrania: Ženské telo, ktoré vyplavil Dunaj, patrí 18-ročnej Terézii!

Žiaľ, tie najhoršie predpovede sa naplnili. Mŕtve telo v Dunaji patrí podľa najnovších informácii nezvestnej tínedžerke.

Ilustračný obrázok k článku SMUTNÝ koniec pátrania: Ženské telo, ktoré vyplavil Dunaj, patrí 18-ročnej Terézii!
Zdroj: Dnes24.sk , Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Pár dní boli sociálne siete plné príspevkov o pátracej akcii. Doslova celé Slovensko hľadalo mladú Teréziu z okresu Topoľčany. Osemnásťročná dievčina totiž cez víkend bez stopy zmizla v Bratislave.

Ako uviedla polícia, Terézia Macalíková sa stratila v sobotu, kedy ju naposledy videl jej priateľ. Bolo to na Osuského ulici v Petržalke, odkiaľ jej kroky viedli ku Starému mostu. Tam sa našli aj jej osobné veci a mobil.

Telo pod mostom

Ako sme vás informovali v TOMTO ČLÁNKU, polícia v stredu ráno vyrazila ku Lužnému mostu. Polícia na sociálnej sieti informuje o mimoriadne tragickom náleze. „Bratislavskí policajti aktuálne preverujú hodnovernosť oznámenia, ktoré sme prijali na linke 158 dnes krátko po 09.00 h.“

„Podľa doterajších informácií bolo vo vodnom toku rieky Dunaj v blízkosti Lužného mosta na petržalskej strane spozorované telo ženského pohlavia, bez známok života,“ uvádza polícia.

Muži zákona na mieste aktuálne vykonávajú potrebné úkony. Polícia ešte doplnila, že k prípadu poskytne, ak to situácia umožní, bližšie informácie.

Je to Terézia

Pri obhliadke tela všetko nasvedčovalo tomu, že ide o hľadanú tínedžerku. Pre TV JOJ to potvrdil aj privolaný obhliadajúci lekár. Oblečenie na tele ženy sa malo až nápadne zhodovať s tým, ktoré mala mať v sobotu večer oblečené 18-ročná Terézia. „Definitívnu identifikáciu potvrdí až analýza DNA,“ doplnili na TV JOJ.

Krátko potom to na Facebooku uvádza aj Pohotovostný pátrací tím. „Terézia M. sa našla. Žiaľ, už neskoro. Pohotovostný pátrací tím vyjadruje hlbokú úprimnú sústrasť rodine a blízkym,“ napísali do statusu.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM