ELA Správy Zo Slovenska

SKVELÁ správa! Biedronka otvára prvé predajne, kde LACNO nakúpite?

Slovenskí zákazníci netrpezlivo čakajú na otvorenie prvých predajní reťazca Biedronka, ktorý poznajú z Poľska.

Ilustračný obrázok k článku SKVELÁ správa! Biedronka otvára prvé predajne, kde LACNO nakúpite?
Zdroj: Unsplash.com

Poľský obchodný reťazec Biedronka, ktorí si mnohí Slováci nevedia vynachváliť pre nízke ceny potravín, oslávi v piatok (16. 8.) prvý rok od svojho založenia na Slovensku. 

Pri tejto príležitosti informoval o miestach otvorenia svojich prvých prevádzok na Slovensku.

„Zajtra slovenská Biedronka oslávi svoj prvý rok od založenia, a tak už rok náš tím rastie a spolupracujeme nielen na Slovensku, ale aj s tímami v Poľsku, Portugalsku a Kolumbii. Spoliehame sa na seba navzájom. Ako všetky spoločnosti skupiny Jerónimo Martins, aj my veríme, že je treba držať sa hodnôt, teda robiť správnu vec, a vnímame, ako zvyšujeme latku každý deň,“ zverejnila na sociálnej sieti Zuzana Baloghová, personálna riaditeľka firmy Jerónimo Martins. Tá je materským podnikom Biedronky.

Baloghová zároveň píše, že reťazec zháňa prvých manažérov. „Základná mesačná mzda začína od 1475 eur v závislosti od skúseností kandidáta," píše sa v inzeráte spoločnosti.

Biedronky sa čoskoro dočkajú obyvatelia Levíc, Nových Zámkov, Považskej Bystrice, Senice a Zvolena

Na Slovensku bude tento najúspešnejší diskontný poľský reťazec najviac konkurovať Lidlu, no aj iným reťazcom ako Tesco, Kaufland či Billa. Už teraz je jasné, že o zákazníkov zabojuje najmä nižšími cenami aj ponukou nových výrobkov z Poľska.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM