Rastislav Búgel Zo zahraničia

ŠIALENE smutná správa: Hviezdu (†58) šou, ktorú milovali aj slovenskí diváci, DOBODALI!

Televíznych divákov po celom svete zasiahla tragická správa. Zomrela hviezda obľúbenej šou, ktorá sa vysielala aj na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku ŠIALENE smutná správa: Hviezdu (†58) šou, ktorú milovali aj slovenskí diváci, DOBODALI!
Zdroj: Pexels.com , Instagram.com/boyculturedotcom

Eduardo Xol bol americký herec, dizajnér, zabávač a veľká televízna osobnosť. Slovenským divákom bol známy hlavne vďaka televíznej šou Extreme Makeover: Home Edition, ktorá sa na našich obrazovkách vysielala pod názvom Dom snov.

Dobodali ho u neho doma

Ako informuje server Today.com, Eduardo vo veku 58 rokov tragicky zahynul.

Ešte 10. septembra o 5:41 ráno polícia z Palm Springs prijala telefonát so žiadosťou o pomoc. Keď prišli na miesto, objavili muža, ktorý „utrpel vážne zranenia súvisiace s útokom.“ Podľa polície bol vo vážnom, no stabilizovanom sta­ve.

Portál uvádza, že Eduardo bol dobodaný u seba doma. Polícia zadržala 34-ročného podozrivého a rovno ho aj obvinila z pokusu o vraždu.

Postava televíznej šou prehrala svoj boj o život 20. septembra, teda desať dní po útoku.

Zdrvená rodina

„Tragická strata nášho milovaného Eduarda Xola nám zlomila srdce. Vieme, že jeho láskavosť zasiahla do života mnohých ľudí,“ píše sa v stanovisku, ktoré pre Today.com poskytla Eduardova rodina, ktorá zároveň poprosila jeho priaznivcov, aby namiesto kvetinových darov na poslednú rozlúčku venovali peniaze charitatívnej organizácii Lupus Foundation of America.

Kariéra aj dobročinnosť

Eduardo Xol sa narodil v roku 1966 v Los Angeles. Počas svojho života pôsobil aj v Latinskej Amerike, kde sa stal hviezdou viacerých telenoviel. V roku 1998 sa presťahoval späť do Spojených štátov. Počas druhej série sa pripojil k televíznej šou Extreme Makeover: Home Edition (Dom snov). Diváci ho mohli vidieť v desiatkach epizód, v ktorých pracoval ako dizajnér. Okrem práce v zábavnom priemysle sa venoval aj charite.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM