Zo zahraničia

Sadistický kňaz zo Slovenska: Mužovi ODREZAL semenník, do väzenia však nepôjde

Sadista sa postavil pred súd. Za odrezaný semenník dostal podmienku a musí sa liečiť.

Ilustračný obrázok k článku Sadistický kňaz zo Slovenska: Mužovi ODREZAL semenník, do väzenia však nepôjde
Zdroj: Pixabay.com , Pixabay.com / CC0 1.0

Krajský súd v Plzni potrestal podmienkou 36-ročného kňaza. Ten sa pred sudcu postavil za obzvlášť nechutný čin.

Tomáš Plavnický, ktorý je podľa internetovej televízie Seznam pôvodom zo Slovenska, mal pred rokom mužovi v Čechách odrezať semenník. Slovák napokon vyviazol s trojročnou podmienkou s odkladom na 4 roky.

Liečenie namiesto väzenia

„Súčasťou trestu je tiež sexuologické liečenie ústavnou formou. Za zločin neoprávneného odobratia tkaniva a orgánov duchovnému hrozilo až dvanásťročné väzenie,“ píše portál idnes.cz.

„Obžalovaný je vinný, že po predchádzajúcej dohode prišiel do bydliska poškodeného za účelom sadomasochistických sexuálnych praktík. Potom poškodenému, ktorý sa vyzliekol do naha, spravil rez, ktorým mu odobral ľavý semenník,“ uviedla predsedníčka senátu Lucia Bočková.

Polícia pri domovej prehliadke objavila desiatky injekčných striekačiek, skalpely, kliešte, nožnice, niekoľko litrov dezinfekcie a obväzový materiál.

Prečítajte si tiež

Kontakt cez erotický portál

„Na erotickom portáli si kňaz Tomáš Plavnický (36) vyhliadol muža z Chebska, ktorý mal záujem o piercing na intímnych par­tiách,“ informujú tvnoviny.sk.

Obaja muži mali tento zákrok poňať ako súčasť drsných praktík, ktorý mal viesť k vyvrcholeniu. Kňaz pred súdom tvrdil, že nástroje na rezanie používali obaja – on a aj obeť: „Či si semenník odrezal sám alebo som to urobil ja, si už nepamätám.“

Omámil ho nápojom?

Poškodený odmietol, že by išlo o dobrovoľné odrezanie semenníka. „Tvrdil, že si s Plavnickým pôvodne dohodli implantáciu piercingu do podkožia penisu. Potom mu vraj kňaz dal vypiť nejaký nápoj, po ktorom stratil vedomie. Keď sa prebral, všimol si stehy pod penisom,“ píšu novinky.cz.

Na nechutný čin sa prišlo až o niekoľko dní neskôr, keď musel poškodený 42-ročný muž pre zápal v rane vyhľadať lekársku pomoc.

„Vo svojej výpovedi kňaz tiež priznal, že je homosexuál, poprel však, že by ho vzrušovali sadistické praktiky. Na sociálnej sieti však o sebe písal, že je sadista, ktorý má rád krv a násilie. Pred sudcom to odôvodnil tým, že túžil pochopiť ľudí, ktorí takéto praktiky vyhľadávajú,“ dodáva portál tvnoviny.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM