Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Ruská kráľovná krásy je ľuďom na smiech: Botoxová HRÔZA, odkazujú blondínke

Na fotkách, ktoré vešia novopečená kráľovná krásy na Instagram, vyzerá celkom odlišne. A ľudia jej to nedarovali.

Ilustračný obrázok k článku Ruská kráľovná krásy je ľuďom na smiech: Botoxová HRÔZA, odkazujú blondínke
Zdroj: Twitter.com/NEXTA

Rusko má okrem klasickej súťaže krásy aj koncept s názvom Pani Ruska určený pre vydaté ženy. Tento rok si titul odniesla blonďavá učiteľka angličtiny Natalja Oskarová. Sociálne siete však ukazujú, že verejnosť má na víťazku iný názor ako porota súťaže.

Instagram verzus realita

S komentármi pod jej fotkami sa roztrhlo vrece a väčšina z nich je veľmi nelichotivá. Novú kráľovnú krásy považuje mnoho ľudí za umelú, botoxovú a jednoducho škaredú. Jej fotky z finále súťaže s korunkou na hlave porovnávajú so zábermi z jej Instagramu. Pravdou je, že na nich vyzerá dosť odlišne. Natalja neskryje, že fotky na jej sieťach sú výrazne retušované.

Mnohé z komentárov majú aj politický podtón a narážajú na ruskú agresiu na Ukrajine. „Botoxová hrôza. A presne takto si predstavujem Rusko,“ píše jedna z užívateliek Twittera.

Drsné komentáre

„Mohla by dostať rolu Jokera v najnovšom Batmanovi,“ prirovnal missku ku komixovému záporákovi ďalší komentujúci. Viacero komentujúcich tiež polemizovalo o tom, či by v súťažiach krásy mali byť povolené plastické operácie. Domnievajú sa totiž, že Natalja ich má za sebou viacero.

Pozitívne reakcie sa v mori komentárov hľadajú len ťažko, no pár užívateľov poukázalo na to, že tak kruto hodnotiť niečí vzhľad nie je v poriadku. „Možno je to dobrá matka, možno je to skvelá učiteľka. S plastikami to prehnala, ale nechajte ju žiť,“ píše istá Pam.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM