Správy Zo zahraničia

ROZRUCH u Dary Rolins: V jej dome zasahovala polícia, praskli Nedvědovi nervy?

Partner Dary Rolins sa mal podľa českých médií dostať do roztržky s iným mužom, ktorý sa dostal na jej pozemok.

Ilustračný obrázok k článku ROZRUCH u Dary Rolins: V jej dome zasahovala polícia, praskli Nedvědovi nervy?
9
Galéria

Slovenská popová diva v uplynulých mesiacoch žiari šťastím. Titulk bulvárnych novín plnia jej fotky s novým partnerom, českým futbalistom Pavlom Nedvědom.

Dara, ktorá onedlho oslávi okrúhlu päťdesiatku, ale najnovšie zažila veľmi nepríjemný incident. A to priamo u seba doma. Malo dôjsť k bitke a na mieste zasahovali aj muži zákona a záchranári. Informoval o tom český portál Blesk.

„Môžeme potvrdiť vzájomné napadnutie dvoch mužov v utorok pred 22. hodinou. Čo sa presne stalo, bude polícia preverovať,“ potvrdila pre Blesk hovorkyňa Polície ČR Michaela Richterová.

České médiá operujú s verziou, že muž, s ktorým sa Nedvěd dostal do potýčky, bol votrelec. Na pozemok mal vojsť bez pozvania a športovec len bránil Daru a jej majetok. A zdá sa, že úspešne. Mladší muž skončil v nemocnici.

„V Tuchoměřiciach sme ošetrili muža (ročník 1992) s povrchovým poranením hlavy a pomliaždeným ramenom. Po ošetrení bol prevezený do motolskej nemocnice,“ informovala hovorkyňa českej polície. Keďže Darin partner je päťdesiatnik, je jasné, že ošetrovaným mužom nebol on.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM