han Magazín

Prvé SLOVÁ Plačkovej po zatknutí: Som čestný človek a vyjadrím sa na Instagrame!

Od pondelka rána je celé Slovensko na nohách. Môže za to razia Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), ktorá zadržala populárnu influencerku Zuzanu Strausz Plačkovú spolu s mužom Reném. Čo povedala?

Ilustračný obrázok k článku Prvé SLOVÁ Plačkovej po zatknutí: Som čestný človek a vyjadrím sa na Instagrame!
Zdroj: Instagram.com/queen.plackova

Ako sme vás informovali v tomto ČLANKU, polícia počas pondelkovej (27. 9.) protidrogovej akcie zadržala celkom 15 osôb a medzi nimi aj spomínaný párik, ktorý je známy najmä zo sociálnych sietí. Televízii JOJ sa podarilo Zuzanu osloviť po tom, čo mala stráviť noc v policajnej cele.

Čo sa stalo?

Polícia pri akcii zaistila viac ako deväť kilogramov pervitínu. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. „Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti,“ uviedla hovorkyňa. Medzi zadržanými bola aj influencerka Zuzana S. P. spolu s manželom.

Deväť kíl pervitínu

Počas domových prehliadok zaistili policajti viac ako deväť kíl metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90-tisíc jednorazových dávok drogy. Zaistili aj zbrane, strelivo, cigarety a viac ako 70-tisíc eur v hotovosti.

„Naďalej pokračujú procesné úkony, v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť viac informácií,“ podotkli policajti.

Prvé slová

Zuzana Plačková bola v utorok prevedená z Galanty na výsluch do Trenčína. „Pri príchode v putách varovala všetkých ľudí, aby si dávali pozor na to, s kým sa stretávajú,“ uvádza portál TV JOJ www.noviny.sk.

„Ja sa vyjadrím na svojom Instagrame po prepustení, to bude najlepšie,“ povedala vo videu reportáže TV JOJ influencerka a dodala, že si myslí, že ju čoskoro prepustia. Samozrejme, že vinu odmieta: „Ja som čestný a podnikavý človek a myslím si, že ľudia, ktorí ma poznajú a sledujú na mojom instagrame, tak sú si toho vedomí.“

„Dúfam, že sa to všetko čo najskôr vysvetlí. Chcem odkázať všetkým ľuďom, dávajte si pozor s kým sa stretávate, lebo môžete byť hodení do jedného vreca s určitými ľuďmi ani o tom nemusíte vedieť,“ doplnila 30-ročná Plačková.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM