han Magazín

POZRITE sa na tú spúšť: Dôchodkyňa SPANIKÁRILA a autom zdemolovala obchod! FOTO

Pod kurióznu nehodu v českom meste Jeseník sa podpísala 69-ročná žena, ktorá nezvládla riadenie auta a skončila s ním až medzi regálmi v obchode s detským oblečením.

Ilustračný obrázok k článku POZRITE sa na tú spúšť: Dôchodkyňa SPANIKÁRILA a autom zdemolovala obchod! FOTO
4
Galéria

Hovoriť o šťastí môže dvadsať ľudí, ktorí sa v tom momente nachádzali v predajni. Akoby zázrakom sa nikomu nič nestalo, pretože seniorka prerazila vchodové dvere a spôsobila veľkú škodu.

Pri pohľade na fotografie zo spúšte, ktorú vodička spôsobila, prejde každého smiech. Nehoda sa stala po 15.00 po tom, čo sa seniorka snažila vycúvať z parkoviska.

„Keď si všimla, že po ceste prichádza iné vozidlo, chcela sa vrátiť naspäť na parkovacie miesto. Tento manéver ale nezvládla, vbehla na chodník, prerazila vstupné dvere a vošla dovnútra,“ opísala incident hovorkyňa polície Tereza Neubauerová pre český portál idnes.cz.

Modrý tátoš prešiel celou predajňou a zastavili ho až stojany s oblečením. „Škoda bola vyčíslená na 400-tisíc korún,“ povedala hovorkyňa.

Alkohol u šoférky zistený nebol, ale aj tak polícia ženu vyšetruje pre podozrenie zo spáchania prečinu všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti.

Niečo viac z tém, ktoré hýbu Slovenskom

Posted by HZS Olomouckého kraje on Thursday, May 13, 2021
Nezvládla riadenie a skončila medzi regálmi
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM