han Magazín Ona

Poslankyňa Tabák znovu PROVOKUJE: Tentoraz nie päsťami, ale svojím telom! FOTO

Pre poslankyňu Národnej rady SR Romanu Tabák nie je problém zaujať verejnosť. Znovu to urobila, lenže teraz vytiahla ženské zbrane.

Ilustračný obrázok k článku Poslankyňa Tabák znovu PROVOKUJE: Tentoraz nie päsťami, ale svojím telom! FOTO
4
Galéria

Bývalá tenistka sa za svoju postavu nemusí hanbiť. Práve naopak, keď je príležitosť, svoje stále vyšportované telo ukazuje. Stalo sa tak aj cez víkend.

Bitka v klube

Bývalá poslankyňa OĽANO je už členkov poslaneckého klubu Sme rodina. Počas aktuálneho volebného obdobia stihla už niekoľkokrát poriadne zaujať. Jej „prešľapy“, incidenty, či výstrelky riešilo celé Slovensko. Inak tomu nebolo ani v posledných dňoch, kedy sa na povrch dostala údajná bitka s poslankyňou za SaS Janou Bittó Cigánikovou.

Tá Romanu obvinila, že ju v skorých ranných hodinách v nočnom klube fyzicky napadla. Kauza bola na pretrase takmer celý minulý týždeň. Aj napriek neustálemu mediálnemu priestoru sa Slováci nedozvedeli, ako to naozaj medzi poslankyňami bolo.

Ženské zbrane

Tabák si počas prvého októbrového víkendu najprv odskočila na futbalový zápas bratislavského Slovana, a potom aj na módnu prehliadku. Tam vytiahla vyzývavé obtiahnuté čierne šaty, ktorý mali jeden detail. Ten si musel všimnúť azda každý z návštevníkov podujatia.

Niekdajšia špičková juniorská tenisová hráčka sa však s fotkami z akcie podelila aj na sociálnej sieti. „Podporovať slovenské návrhárky a návrhárov je veľmi dôležité!“ uviedla Tabák status. A čo bolo na nej také, čo neuniklo pohľadom mnohých?

Šaty, ktoré si na akciu vybrala totiž nemali jedno ramienko, čím poslankyňa odhalila viac ako si iné ženy v našom parlamente dovolia. Už len by Slovákov možno zaujímalo, čo na to povedala, jej „sokyňa“ Jana Bittó Cigániková…

Ďalšie aktuálne témy

Romana Tabák zaujala odvážnymi šatami
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM