han Politika

Poslanec za Sme rodina chce ísť k opozícii: Nechcem sedieť vedľa zradcov národa a DEDOLESA!

Tvrdé slová a zmena v zasadacom poriadku! Poslanec Patrick Linhart patrí do klubu Sme rodina, ale najnovšie má v pláne si sadnúť k opozičným poslancom.

Ilustračný obrázok k článku Poslanec za Sme rodina chce ísť k opozícii: Nechcem sedieť vedľa zradcov národa a DEDOLESA!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Linhart je odborníkom na zdravé potraviny a tiež je známy tým, že je vo svojich vyjadreniach razantný. Nerobí mu problém sa obuť aj do koalície. Spravil tak aj teraz. Na Facebooku uviedol aj dôvod, prečo by si radšej sadol k opozícii.

Členovia Sme rodina nepodporili viaceré reformy tejto vlády a patrí k nim aj reforma národných parkov. Reforma z ministerstva životného prostredia, ktorému šéfuje Ján Budaj, prešla aj bez hlasov kollárovcov. Na to zareagoval Patrick Linhart ráznym spôsobom.

„Po hlasovaní "koaličnými kolegami“ o najväčšom rozkrádaní peňazí v histórii Slovenska a jeho vidieka pod PR rúškom „ochrany Národných Parkov“ som dnes požiadal Výbor NR SR o presadenie do radov opozície. Radšej budem sedieť s opozíciou, ktorá sa spoločne s hnutím Sme rodina snažila zabrániť rozkradnutiu peňazí mimovládkami, ako medzi zradcami – Zemanovou, Halgašovou (SAS) a Mičovským, Šíblom (OĽANO)," napísal na úvod dlhého príspevku Linhart.

Ostré slová

„Pretože na výbore vedľa seba nemám kolegov z nášho hnutia a vedľa mňa sedí na jednej strane Dedo NeLes Mičovský a na druhej už namiesto Halgašovej ešte väčšia pohroma – Zemanová, nechcem byť evidovaný v prítomnosti týchto zradcov národa v jednej rade. Sú to totiž ľudia, ktorým kvôli protinárodným postojom odkazujem, nech sa vzdajú mandátu, pokiaľ tu nie sú pre ľudí a slovenský národ. Ja som národovec a byť vnímaný vedľa ľudí, čo konajú proti Slovákom, byť nemienim. Necítim sa medzi nimi v tomto zveráku národných zradcov dobre,“ pokračoval v tvrdých slovách poslanec.

Práve kolegom Mičovskému a Halgašovej venoval ešte niekoľko viet a štipľavých poznámok. Ktovie, či mu bude vyhovené a presadia ho ku opozičným poslancom.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM