TOS Správy Zo zahraničia

Pozvať policajtku na PÁRTY nebol dobrý ťah: Na tom, čo vyviedla, sa baví celý INTERNET

Byť príliš aktívny sa niekedy nevypláca! To je príklad príslušníčky polície, ktorá sa postarala na večierku, kam bola pozvaná, o kurióznu situáciu.

Ilustračný obrázok k článku Pozvať policajtku na PÁRTY nebol dobrý ťah: Na tom, čo vyviedla, sa baví celý INTERNET
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com / CC0 1.0

Predstavte si, že ste na párty a jedna z účastníčok, policajtka, si od vás aj od ostatných prítomných začne pýtať občiansky preukaz. To sa naozaj stalo v susednom Poľsku, konkrétne v meste Rzeszów.

Policajný „zásah“

Ako informoval portál Gazeta Wyborcza, spoločnosť bola podľa policajtky príliš hlučná a snažila sa ju utíšiť. A keď napomínanie nezaberalo, rozhodla sa pristúpiť k policajnému zásahu, v rámci ktorého si začala pýtať občianske preukazy.

Ani na to však jej kamaráti nereflektovali. Následne zahlásila, že ide volať policajnú hliadku Kolbuszów (kde pôsobí). V tej chvíli si všetci mysleli, že len žartuje.

Odviezli ju

No ona sa naozaj rozhodla privolať posily a odišla ich čakať pred bytovku. „Policajtka informovala službukonajúceho, že sa nachádza na jednej z ulíc v Kolbuszówe a požiadala hliadku o podporu. Policajti ale zistili, že žena sa zdržiava v jednom z bytov v Rzeszówe, preto bola o situácii informovaná službukonajúca tam,“ uviedla hovorkyňa tamojšej okresnej polície pre Gazeta Wyborcza.

Ako uvádza ďalej tento poľský denník, policajná hliadka po príchode cítila zo ženy alkohol a dychová skúška to potvrdila. Následne ju muži zákona odviezli domov.

Podľa policajnej hovorkyne v súčasnosti prebieha vo veci vyšetrovanie za účelom objasnenia okolností oznámenia z hľadiska disciplinárnej zodpovednosti a tiež vyšetrovanie o možnom falošnom poplachu.

Dobýja internet

Policajtka tak teraz musí čeliť nepríjemným problémom, zatiaľ čo jej prípad zabáva poľský internet. „Tak to dopadne, keď si prinesieš prácu domov ;)“ trefne zavtipkoval Janusz.

„Legenda hovorí, že už nemá kamarátov,“ okomentoval udalosť Tomek, na ktorého nadviazala aj ďalšia komentujúca: „Tú už nepozve nikto nikde.“

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM