ELA Správy Zo Slovenska

Ortopéd Kotlár už „vyšetril“ pandémiu: Odhalil vraj DRAMATICKÉ zistenia a ZÁHADY vzniku covidu

V najbližších dňoch sa konečne dozvieme "pravdu" o covide: Ako vznikol a v čom sú nebezpečné vakcíny.

Ilustračný obrázok k článku Ortopéd Kotlár už „vyšetril“ pandémiu: Odhalil vraj DRAMATICKÉ zistenia a ZÁHADY vzniku covidu
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Poslanec SNS Peter Kotlár, ktorý je ortopéd a známy konšpirátor, dostal doslova detektívnu úlohu, s ktorou si na sto percent neporadili ani svetoví vedci: Pred voľbami sľúbil, že zistí celú pravdu o covide a pandémii. I keď pandémiu popiera a označil ju za bioterorizmus.

Vláda Roberta Fica ho preto menovala za splnomocnenca a Kotlár dlho by jej mal už čoskoro predložiť správu o svojich zisteniach i odporúčaniach.

Ako informujú Aktuality.sk, spolu s českým portálom HlídacíPes zistili, čo má byť súčasťou tejto záverečnej správy. Jedným z opatrení má byť „okamžité zastavenie aplikácie génovej terapie mRNA vakcínami“. Kotlár argumentuje tým, že ide o „génovú terapiu“. Je to pritom dávno vyvrátený hoax a odborníci roky zdôrazňujú, že táto látka genetickú informáciu nijak nemení.

Virológ Boris Klempa zo Slovenskej akadémie vied pre Aktuality Kotlárove tvrdenia o „génovej terapii“ pri očkovaní mRNA vakcínami vyvracia. „Je absolútna tragédia tejto krajiny, že takýto človek sa má vôbec vyjadrovať k odborným veciam,“ reaguje na Kotlárove „zistenia“ Klempa. Zároveň Kotlárovej tvrdenia Kotlára označil za nezmysel.

Ortopéd Kotlár mal tiež dospieť k záveru, že covid-19 bol vytvorený v laboratóriu. V správe však vraj neuvádza, o aké dôkazy sa pri tomto tvrdení opiera. Definitívnu odpoveď na otázku pôvodu covidu totiž nemajú ani svetoví odborníci a odborné kapacity po celom svete.

Kotlár by mal záverečnú správu vláde predstaviť v októbri, hoci to mal už urobiť v septembri. Trvá na to, aby boli pri jej predkladaní prítomní všetci ministri Smeru a SNS. Ministrov tretej koaličnej strany, Hlasu, Kotlár nespomenul. Ministerstvo zdravotníctva pritom patrí práve im.

Splnomocnenec Kotlár sa v júni dostal do sporu s ministerkou zdravotníctva Zuzanou Dolinkovou, ktorá odmietla jeho tvrdenia, že pandémia vôbec nebola. Dolinková vtedy vyhlásila, že spochybňovanie pandémie je neprípustné.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM