ELA Kultúra

Obrovský ŽIAĽ v rodine Feldekovcov: Dcéra Katarína NÁHLE prišla o manžela, známeho hudobníka

Katka Feldeková, dcéra Ľubomíra Feldeka (87) a Oľgy Feldekovej (81), momentánne zažíva veľký žiaľ.

Ilustračný obrázok k článku Obrovský ŽIAĽ v rodine Feldekovcov: Dcéra Katarína NÁHLE prišla o manžela, známeho hudobníka
Zdroj: Facebook.com/Katarína Šimurka Feldeková

„Riško nám hrá žiaľ už z neba. Dnes ráno odletel. Už sa nikdy trápiť nebude. Ďakujem za každú sekundu, ktorú som s ním strávila. Vďaka Riško, že si sa obetoval a vzal si si ma za ženu. Nikdy ťa neprestanem milovať,“ napísala na sociálnej sieti zdrvená Katka, ktorá momentálne prežíva najťažšie chvíle života.

Katka Feldeková sa po desiatich rokoch randenia vydala za hudobníka Richarda Šimurku. Dvojica bola zosobášená iba tri roky, avšak poznali sa oveľa dlhšie. Ich svadba v máji 2021 bola počas covidu originálna. Obrad sa konal na nádvorí bratislavského Zichyho paláca v prítomnosti asi 30 svadobčanov. Tí sa nestačili diviť, keď sa párik objavil v bielych skafandroch.

Šansoniérka a herečka je piatym dieťaťom známeho básnika a spisovateľa Ľubomíra Feldeka a humoristky Oľgy Feldekovej. Počas svojho života prešla mnohými úskaliami. Katka trpí duševnou bipolárnou poruchou, cukrovkou a trápili aj vzťahy s mužmi.

„Chcem žiť, kým sú tu moji rodičia. Keď tu nebudú, nemám dôvod. Sú to najlepšie, čo som v živote stretla. A moja dcéra Anička je úžasná a samostatná baba. Manželstvo bol omyl. Kiež by som sa v živote so žiadnym chlapom nestretla,“ napísali vlani vo zvláštnom statuse, ktorý neskôr zmazala.

Riško nám hrá žiaľ už z neba. Dnes ráno odletel. Už sa nikdy trápiť nebude. Ďakujem za každú sekundu, ktorú som s ním...

Posted by Katarína Šimurka Feldeková on Sunday, October 6, 2024

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM