Aktualizované Krimi

Obrovská TRAGÉDIA! Po zaseknutí výťahu zomrelo batoľa

Po zaseknutí sa výťahu obytného domu v Bratislave zomrelo dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská TRAGÉDIA! Po zaseknutí výťahu zomrelo batoľa
Foto: t s / Zdroj: Dnes24.sk

Žena bola s ťažkými zraneniami prevezená do nemocnice. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková. Upozornil na to spravodajský portál Aktuality.sk.

Aktualizované 19:14 Podľa informácií TV JOJ sa tragická nehoda mala stať v čase, keď žena mala nastupovať s kočíkom do výťahu.

Ten sa mal následne prepadnúť. Po viac ako troch hodinách od nešťastia sú stále na mieste vyšetrovatelia, ktorí zisťujú detaily tejto mimoriadnej udalosti.

Podľa medializovaných informácií TV Markíza išlo iba o trojmesačné batoľa a k nehode malo dôjsť tak, že mamička zabudla zatvoriť vnútorné dvere na starom výťahu, ktorý sa následne pohol. Kým žena ostala zaseknutá medzi výťahom a šachtou, dieťatko za dosiaľ nezistených okolností, ktoré sa vyšetrujú, zomrelo.

„Dnes v čase o 15.45 h sme prijali oznámenie o zaseknutí osôb vo výťahu v jednom z obytných domov na Legionárskej ulici v Bratislave. V dôsledku tejto tragickej udalosti malo dôjsť k úmrtiu maloletého dieťaťa a k ťažkým zraneniam ženy, ktorá bola prevezená do nemocnice,“ spresnila hovorkyňa s tým, že hodnovernosť tohto oznámenia privolaná policajná hliadka potvrdila. Dodala, že bližšie okolnosti tejto udalosti sa v súčasnosti preverujú.

Hasiči spresnili, že po ich príchode bola medzi výťahom a výťahovou šachtou zaseknutá osoba, pričom vo výťahu sa nachádzalo zranené batoľa, ktoré odovzdali do starostlivosti záchranárov.

„Hasiči osobu z priestoru vyslobodili a spolu s posádkou záchrannej zdravotnej služby začali s okamžitou resuscitáciou, ktorá bola úspešná a osobu sa podarilo oživiť. Následne bola prevezená do nemocnice. Batoľa sa aj napriek veľkej snahe zasahujúcich zložiek oživiť nepodarilo,“ priblížila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Nešťastie vo výťahu neprežilo batoľa Bratislavskí hasiči boli dnes krátko po 15.30 hod. privolaní k vyslobodeniu osôb...

Posted by Hasičský a záchranný zbor on Sunday, May 9, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM