TOS Lifestyle

Nora Kabrheľová je pre televízie MAGNETOM na divákov: Objaví sa v ďalšej reality šou!

Jej televízna sláva odštartovala v roku 2004 účinkovaním vo VILOmeninách a zdá sa, že Nora Kabrheľová ešte stále nepovedala posledné slovo. Kde sa objaví tentoraz?

Ilustračný obrázok k článku Nora Kabrheľová je pre televízie MAGNETOM na divákov: Objaví sa v ďalšej reality šou!
Zdroj: TASR/Zuzana Čižmáriková , Facebook.com/Televízia JOJ

Nora Kabrheľová bola v čase najväčšej slávy známa ako Nora Mojsejová. Kontroverzná postava slovenského šoubiznisu svojím vystupovaním a hláškami priťahuje ľudí k televíznym obrazovkám dodnes. A to aj tých, ktorým nie je sympatická. Uvedomujú si to aj televízie.

Rekordná sledovanosť

Prvýkrát vo väčšom sa Slovensku spolu s exmanželom Braňom Mojsejom predstavila v roku 2004 účinkovaním vo VILOmeninách. Zarezonovali tak, že o rok na to boli hlavnými postavami v reality šou nesúcej ich meno Mojsejovci.

Kabrheľová medzitým prešla rôznymi ďalšími televíznymi projektami. Mimo reflektorov však zažila aj tvrdý pád, keď 13 mesiacov strávila vo väzbe.

Veľký televízny návrat zažila táto excentrická východniarka v roku 2022, keď sa objavila v dennej kuchárskej šou Bez servítky. Podľa špecializovaného portálu Mediaboom.sk, časti s ňou znamenali pre reláciu vtedajší absolútny rekord sledovanosti.

Účinkovanie v tejto šou si zopakovala aj o rok neskôr.

Opäť natáča

„Nora Kabrheľová sa podľa potvrdených informácií zúčastnila nakrúcania úplne novej verzie dennej reality šou Nákupné maniačky, ktorú Joj aktuálne vyrába,“ prináša čerstvé informácie Mediaboom.sk. Zdá sa teda, že Jojka siahla po Nore opäť.

Práve Nákupné maniačky sú reláciou, v ktorej sa Kabrheľová predstavila naposledy pred dlhoročnou odmlkou.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM